Patiks „Note“ fanams

Naujasis S22 Ultra modelis patenkins užkietėjusius „Note“ entuziastus. Įrenginys ateina su panašiu į „Note“ dizainu, turės aštresnius kampus, dar didesnį ekraną, kitokį kameros modulį.

Šalia to, Ultra modelis turės ir integruotą „S Pen“ rašiklį. Anot „Samsung“, „S Pen“ rašiklio delsa buvo sumažinta tris kartus, jei lygintume su ankstesniuoju „Note 20 Ultra“ modeliu. Tai užtikrins natūralesnį rašymą, piešimą bei kitokį rašiklio naudojimą.

Ryškus ir taupus ekranas

Visų telefonų komplektacijose matysime ryškų „Dynamic AMOLED 2X“ ekraną, palaikantį HDR10+ technologiją. Tiesa, patį didžiausią ryškumą – 1750 nitų – galės pasiekti tik S22 Plius ir S22 Ultra įrenginiai.

Visi trys modeliai turės prie rodomo turinio prisitaikantį 120 Hz ekraną. „S22 Ultra“ ir „S22 Plius“ modeliuose ekranas gebės prisitaikyti nuo 1 Hz iki 120 Hz, o „S22“ modelyje – nuo 10 iki 120 Hz.

Taip siekiama užtikrinti sklandesnį išmaniojo telefono naudojimą tuo pat metu taupant jo bateriją.

Prie baterijos taupymo turėtų prisidėti ir naujasis „Samsung“ pasididžiavimas – 4 nm procesorius „Exynos 2200“ su atnaujinta vėdinimo sistema. Šiuo metu tai bus sparčiausias procesorius tarp visų „Samsung“ išmaniųjų įrenginių.

O jei baterija, vis dėlto, netikėtai išsikrautų, ją „Samsung“ siūlo pakrauti labai greitai, kadangi „S22 Ultra“ ir „S22 Plius“ modeliai palaiko 45 W galios krovimo spartą („S22“ modeliuose maksimali krovimo galia – 25 W).

Naujų „Samsung“ įrenginių pristatymas

Patobulintos kameros, ypač fotografuojant iš toli

„Samsung S22 Ultra“ turės 40 megapikselių priekinę kamerą ir keturis objektyvus gale: itin plataus kampo, plataus kampo ir du teleobjektyvus. Šalia to, taip pat telefono nugarėlėje bus ir lazerinis autofokusavimas smulkioms detalėms ir fotografijoms iš labai arti.

„S22 Ultra“ modelio teleobjektyvai padės telefonui vaizdą priartinti iki 10 kartų nesugadinant nuotraukos kokybės. Skaitmeniniu būdu bus galima priartinti iki 100 kartų.

„S22 Plius“ ir „S22“ šalia 10 megapikselių priekinės kameros turės tris galines kameras – itin plataus kampo, plataus kampo ir vieną teleobjektyvą. Nesugadinant nuotraukos kokybės telefonai galės priartinti 3 kartus. Skaitmeniniu būdu – iki 30 kartų.

Nuotraukų bei vaizdo įrašų entuziastams turėtų patikti naujovė, kad „Pro“ režimas su pasirenkamu ISO, diafragma ir kt. nuo šiol palaikys ne tik itin plataus kampo ar plataus kampo objektyvų naudojimą, bet atsiranda galimybė „Pro“ režimu naudoti ir teleobjektyvą.

Filmuojant vaizdo įrašus, anot „Samsung“ labiausiai pasijaus platesnis obtinio vaizdo stabilizatorius, labiau jaučiantis telefono virpesį ir stabilizuojantis vaizdo įrašą bei naujoji automatinio kadravimo funkcija.

Automatinis kadravimas leis filmuojant žmonių minią visą laiką išlaikyti juos centre bei fokuse. Tokių žmonių bus galima pasirinkti iki 10 bei filmuoti iki 5 metrų atstumu.

Naujų „Samsung“ įrenginių pristatymas

Naujos spalvos

Natūralu, kad nauji modeliai atsineša ir naujas spalvas. Šįkart „Samsung Galaxy S“ serijos flagmanai bus prieinami penkiomis naujomis spalvomis.

„Fantomo balta“ ir „Fantomo juoda“ bus klasikinės, kurias turės visi trys įrenginiai, taip pat bus nauja žalia spalva ir „Samsung“ vadinamosios „prabangios spalvos“ – burgundiška, kurią bus galima gauti perkant „S22 Ultra“ modelį ir rožinė-auksinė, kuri bus prieinama „S22 Plius“ ir „S22“ telefonams.

Naujų „Samsung“ įrenginių pristatymas

Pristatyta ir nauja planšetė

Samsung taip pat pristatė ir naująją „Samsung Galaxy S8“ planšetės seriją. Planšetę bus galima pasirinkti trimis modeliais – „S8“, „S8 Plius“ ir „S8 Ultra“.

Visi modeliai turės 120 Hz AMOLED ekranus, 45 W įkrovimą palaikančias baterijas. „S8 Ultra“ planšetė ateis su didžiausiu ekranu, kurį iki šiol yra turėjusi bet kokia „Galaxy“ planšetė.

Į planšečių komplektacijas taip pat įeis ir „S Pen“ rašiklis.