Startavusi kaip pervedimų ir valiutų keitimo programėlė, šiandien „Revolut“ siūlo kasdienio finansų valdymo, investavimo, taupymo, kredito, kelionių produktus, teikia paslaugas verslui.

Per Lietuvoje veikiančias įmones finansų paslaugos teikiamos visos Europos ekonominės erdvės gyventojams.

Per pastaruosius metus „Revolut“ atidarė biurų Niujorke, Tokijuje, Madride, Barselonoje, Paryžiuje, Meksike, Berlyne, Budapešte ir Bukarešte. Dar šiemet duris atvers ir biurai Mumbajuje, Bengalūre. 36 pasaulio šalyse šiandien veikianti „Revolut“ plėtrą vykdo toliau – dar šiemet paslaugos bus prieinamos Indijoje, Meksikoje ir Brazilijoje.

Svarbiausiomis „Revolut“ rinkomis išlieka Europos šalys. Daugiausia klientų (4,8 mln.) bendrovė turi namų rinkoje – Didžiojoje Britanijoje. Daugiau kaip 2 mln. klientų yra rumunai, iš kurių beveik ketvirtadalis (420 tūkst.) gyvena šalies sostinėje. Skaičiuojama, kad kas trečias darbingo amžiaus Bukarešto gyventojas naudojasi „Revolut“ paslaugomis.

Tvarkyti finansus su „Revolut“ itin populiaru Airijoje. Čia paslaugomis naudojasi pusė visų šalies gyventojų, turinčių išmaniuosius telefonus, o „revolutinti“ yra tapęs kasdieniu žodžiu. Daugiau kaip 1,7 mln. žmonių naudojasi „Revolut“ paslaugomis Lenkijoje, iš kurių bent 500 tūkst. yra nuo karo pabėgę ukrainiečiai.