Jau galima užsisakyti


„Naujosios „Samsung S“ serijos įrenginių pristatymas – vienas iš laukiamiausių metų įvykių išmaniųjų įrenginių rinkoje. Žinome, kad „S24“ serijos įrenginių mūsų klientai taip pat laukė su nekantrumu, todėl pradedame išankstinę prekybą flagmanais“, – pranešime spaudai sako Indrė Bertašienė, „Tele2“ telefonų kategorijos vadovė.

„Su „Galaxy S24“ karta „Samsung“, galima sakyti, atvertė naują šių prietaisų evoliucijos puslapį. Užuot akcentavusi mažai kam įdomius specifikacijų patobulinimus, bendrovė savo flagmanus „išmokė“ struktūrizuoti mūsų užrašus, kurti antraštes socialinių tinklų įrašams ir be jokio interneto realiu laiku versti užsienio kalbą. Vis dėlto nors DI įsismelkė praktiškai į kiekvieną telefono sritį, gamintojui jis netapo pretekstu praleisti aparatinės dalies atnaujinimus. Visi trys „Galaxy S24“ atstovai taip pat sulaukė pajėgesnių lustų ir kamerų jutiklių“, – teigia „Telia“ telefonų kategorijos vadovė Rimantė Marcišauskienė.

Išankstinė „Samsung Galaxy S24“ serijos telefonų prekyba prasideda šiandien, sausio 18 d. „Tele2“ ir „Telia“ klientai gali rinktis iš „Galaxy S24“, „Galaxy S24+“ ir „Galaxy S24 Ultra“ modelių. Oficiali „Galaxy S24“ prekyba startuos sausio 26 d.

„Samsung“ naujienos

Jau paaiškėjo ir naujųjų flagmanų kainos, kurios priklauso nuo pasirinkto modelio ir atminties talpos. „Galaxy S24“ kainuos nuo 899 Eur, „Galaxy S24+“ – nuo 1149 Eur, o „Galaxy S24 Ultra“ – nuo 1449 Eur. Įrenginius galima įsigyti be sutarties arba su sutartimi, mokant išsimokėtinai.

„Galaxy S24 Ultra“ išmaniuosius telefonus pirkėjai galės rinkis iš keturių spalvų: titano pilka, titano juoda, titano violetinė ir titano geltona. „Galaxy S24+“ ir „Galaxy S24“ bus galima rinktis onikso juodos, marmuro pilkos, kobalto violetinės ir gintaro geltonos spalvų.

Pirmieji įrenginiai su ypatinga DI funkcija


Naujieji „Samsung“ įrenginiai pasižymi patobulintais „Galaxy AI“ dirbtinio intelekto (DI) sprendimais. „Galaxy S24” serijos telefonuose įdiegtos specialios tiesioginio kalbos vertimo funkcijos, DI paremti pagalbiniai žinučių rašymo įrankiai, duomenis apdorojančios ir tvarkančios užrašinės. Be to, tai pirmieji išmanieji telefonai, kuriuose debiutavo su „Google“ sukurta intuityvi, gestais valdoma „Circle to Search“ funkcija.

DI sprendimais pasižymi ir naujųjų įrenginių kameros. Juose įmontuotas „Galaxy S24 ProVisual Engine“ DI įrankių rinkinys, taip pat „Galaxy S24 Space Zoom“, leidžiantis užfiksuoti ypač ryškias nuotraukas net priartinus vaizdą. Specialūs nuotraukų redagavimo įrankiai naudotojams suteikia galimybę lengvai redaguoti nuotraukas, pavyzdžiui, ištrinti objektus, iš naujo juos įkomponuoti ir atkurti.

„Galaxy S24+“ (6,7 colio įstrižainės ekranas) ir „Galaxy S24“ (6,2 colio įstrižainės ekranas) pasižymi galingu procesoriumi, kuris yra kone penktadaliu greitesnis už ankstesnę seriją. Be to, šie išmanieji turi patobulintą aušinimo sistemą, todėl net užsiimant intensyvia veikla, procesorius neperkais ir veiks taip pat greitai. Abu įrenginiai turi dar ryškesnius ekranus, taip pat juose įmontuotos ypač talpios baterijos su energijos sąnaudų valdymu, pasižymi aukštu atsparumu vandeniui ir dulkėms.

„Samsung“ naujienos

Abiejuose išmaniuosiuose veikia triguba kamera. 50 MP pagrindinė, 12 MP itin plataus kampo teleobjektyvas su 3x optiniu priartinimu ir 12 MP priekinė kamera. Svarbiausias pokytis, gerinantis fotografavimo ir filmavimo kokybę – dirbtinis intelektas, kuris leidžia kokybiškas nuotraukas daryti net esant prastam apšvietimui.

„Galaxy S24 Ultra“ (6,8 colio įstrižainės ekranas) išsiskiria titanu sutvirtinu korpusu ir „Corning Gorilla Armor“ stiklu dengtu ekranu, ypač atspariu įbrėžimams. Be to, įrenginio ekranas naudotojams suteikia galimybę įrenginiu patogiai naudotis net itin ryškioje saulės šviesoje. Patirtį pagerina ir telefono baterija – vienu įkrovimu galima žiūrėti iki 30 val. vaizdo įrašų, o muzikos klausytis iki 95 val.

Aukštos klasės išmaniajame įmontuotas galingas procesorius, pritaikytas žaidimams su realistiniu šešėlių bei atspindžių atkūrimą įgalinančia „Ray Tracing“ technologija. Atnaujinta ir įrenginio galinių kamerų sistema: 200 MP raiškos pagrindinė kamera; 12 MP itin plataus kampo kamera; 10 MP vaizdą artinanti kamera ir 50 MP vaizdą artinanti telekamera. Ekrano viršuje – 12 MP priekinė kamera. Visas kamerų savybes taip pat papildo DI sprendimai.