Iš viso „Honor“ ir „Xiaomi“ pranešimuose buvo pristatyti keturi telefonų modeliai – „Honor Magic 4”, „Honor Magic 4 Pro“, „Xiaomi Poco X4 Pro 5G“ ir „Xiaomi Poco M4 Pro“.

Nors Barselonoje vykstančioje konferencijoje šių išmaniųjų pristatymai vyko tuo pat metu, tai ko gero vienas nedaugelio dalykų, kas sieja šiuos labai skirtingus telefonus.

„Honor Magic 4” ir „Honor Magic 4 Pro“ – su geriausiais telefonais konkuruojantis flagmanas

„Naujasis „Honor Magic 4 Pro” vilioja mane pakeisti savo „Samsung Galaxy S22 Ultra”, – sako „Tech Radar“ telefonų apžvalgininkas Tomas Bedfordas.

Konkurencijos ir reikėtų tikėtis, kadangi naujasis „Honor“ išmanusis taikosi į tą patį kainų spektrą, kaip ir „Samsung“ flagmanas. Nors kainos dažnai priklauso nuo pačios rinkos, kurioje parduodamas telefonas, spėjama, kad naujojo „Honor Magic 4 Pro“ kaina prasidės nuo 899 eurų, tačiau norint turėti kai kurias specifikacijas, gali tekti sumokėti ir 1099 eurus.

Štai kaip atrodo naujųjų „Honor“ telefonų įranga:

Kaip rašo „Tech Radar“, ko gero didžiausias šių telefonų konkurencinis privalumas – spartus įkrovimo greitis. Naujasis „Honor Magic 4 Pro“ palaikys 100W įkrovimo greitį. Palyginimui – „Samsung Galaxy S22 Ultra” įkrovimo greitis siekia 45W.

Honor Magic 4 Pro

„Xiaomi Poco X4 Pro 5G“ ir „Xiaomi Poco M4 Pro“ – kainos ir kokybės santykio lyderis

Šiais metais „Mobile World Congress“ svečiai išvydo daug pigių telefonų pristatymų, tarp kurių galėjome matyti penkis naujus „TLC“ modelius ir tris „Nokia“ įrenginius, tačiau daugiausiai dėmesio tarp šios kainos telefonų sulaukė „Xiaomi“ modeliai.

Bendrovė su savo „Poco“ išmaniųjų serija taikosi į žemo bei vidutinio kainų diapozono vartotojus. Kol kas informacija dar nėra tiksliai patvirtinta, kadangi kaina skirtingose rinkose gali skirtis, tačiau, manoma „Xiaomi Poco X4 Pro 5G“ kainos prasidės nuo 299 eurų, o „Xiaomi Poco M4 Pro“ – 219 eurų.

Naujųjų „Xiaomi Poco“ šeimos telefonų techniniai duomenys:

Anot „Tech Radar“, „Xiaomi Poco X4 5G“ – tai vienas įspūdingiausių telefonų šiame kainos diapozone, tačiau kyla abejonių dėl jo procesorius. Nepaisant to, tai kokybiškas mažo-vidutinio kainų diapozono išmanusis įrenginys, rašo telefonų apžvalgininkas Tomas Bedfordas.

Technologinių naujienų pateikė „OnePlus“, „Oppo“ ir „Huawei

Konferencijoje neapsiribojama vien telefonų pristatymais – savo naujai kuriamas technologijas pristatė ir kitos technologijų įmonės.

Gera naujiena „OnePlus“ mėgėjams – bendrovė paskelbė, kad ketina gaminti „OnePlus 10 Pro” flagmanus ne tik Kinijoje, bet ir Vakarų rinkose. Telefonas turės pažangias „Hasselblad“ kameras bei 80W krovimo spartą.

MWC paroda Barselonoje

Kalbant apie krovimo greitį, „OnePlus“ taip pat užsiminė apie telefoną, kuris turėtų išeiti šių metų antrame ketvirtyje. Kartu su „Oppo“ kuriamas telefonas turės rinkoje didžiausią 150W įkrovimo spartą ir, teigiama, galės pakrausti 50 proc. baterijos per 5 minutes. Bendrovės taip pat pranešė apie naujus sulankstomus telefonus.

„Huawei“ irgi atėjo su naujienomis – paskelbė apie naująjį „MateBook X Pro“, pirmąjį įmonės išmanų spausdintuvą „PixLab X1“

Šalia to, bendrovė pranešė apie pirmąjį „Huawei“ stalinį kompiuterį – „MateStation X“. Kompiuteris, turintis 28,2 colių 4K raiškos ekraną, aprūpintas AMD Ryzen 5000H serijos procesoriumi, 16 GB RAM ir 512 GB vidinės atminties bei standartinėje įrangoje turės Wi-Fi 6. Kol kas daugiau informacijos apie išleidimo datą ar kainas nebuvo pateikta.