Artimuosiuose Rytuose toliau vyraujant neramumams, „Telia“ dviem savaitėms pratęsia nulinius ryšio tarifus į Izraelį bei Palestiną. Bendrovės klientai iki spalio pabaigos galės nemokamai skambinti ir naudoti mobiliuosius duomenis bei siųsti SMS žinutes į šias teritorijas ir iš jų.

Nuliniai ryšio tarifai su Izraeliu pradėjo galioti nuo spalio 7 d. ir galios mažiausiai iki spalio 31 d. 23:59 valandos.

„Po teroristinio išpuolio Izraelyje pamatėme, kad krizinėse situacijos, bendraudami su draugais ir artimaisiais pirmiausia renkasi balso skambučius. Pirmosiomis dienomis balso skambučių naudojimas į ir iš Izraelio išaugo beveik du kartus. Savo klientams norime ir toliau suteikti galimybę nevaržomai bendrauti šiuo sunkiu metu“, – sako „Telia“ verslo klientų vadovas Daniel Karpovič.

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ taip pat skelbia, kad iki spalio 31 d. 23 val. 59 min. pratęsia tarptautinio ir tarptinklinio ryšio paslaugų kompensaciją į Izraelį.

Nemokamai skambinti, rašyti ir naudotis mobiliaisiais duomenimis gali šiuo metu Izraelyje esantys „Tele2“ klientai ir skambinantys į šią šalį. Kompensacija pratęsta privatiems, verslo ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ klientams.

„Vienas iš svarbiausių dalykų, tokiu laiku padedančių užtikrinti ramybę, yra galimybė bendrauti. Matome, kad nemokamos ryšio paslaugos yra itin reikalingos – jais klientai naudojasi tiek skambindami artimiesiems, tiek konsultuodamiesi su įvairiomis tarnybomis ar emocinę pagalbą teikiančiais specialistais“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Savo ruožtu „Bitė“ informavo, kad ji taip pat pratęsia nemokamas paslaugas Izraelyje ir Palestinoje.

„Besitęsiant karui Izraelyje pratęsiame nemokamas paslaugas žmonėms esantiems Izraelyje, taip pat Palestinoje. Taip regione esantiems mūsų klientams lengviau bus bendrauti su artimaisiais bei draugais. Mūsų klientai galės ir toliau nemokamai naudotis mobiliaisiais duomenimis, skambinti ir siųsti trumpąsias žinutes į ir iš šių šalių. Tikimės, kad tai padės be jokių trikdžių palaikyti ryšį su artimaisiais, kuris yra gyvybiškai svarbus tokiu sunkiu metu“, – sako „Bitės“ generalinis direktorius Gintas Butėnas.

„Bitė“ klientai nemokamai paslaugomis galės naudotis iki spalio 20 d. 23:59 valandos.