Apie tai, kad pasitrauks iš „Twitter“ generalinio direktoriaus pareigų E. Muskas skelbė prieš kelis mėnesius, tačiau tik dabar prakalbo apie tai, kad egzistuoja reali kandidatė.

Naujoji vadovė, anot E. Musko, artimiausiomis savaitėmis pradėti vadovauti kompanijai, kuri neseniai pakeitė pavadinimą iš „Twitter Inc.“, į „X Corp.“. Kaip rašo CNN, vadovė kol kas liko neįvardyta.

Tiesa „Wall Street Journal“, remdamasis neįvardytais šaltiniais, pranešė, kad dėl šio darbo derėjosi Linda Yaccarino, kuri iki šiol vadovavo „NBCUniversal“ rinkodarai.

„Džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad turiu naują X/„Twitter“ generalinę direktorę. Ji pradės dirbti maždaug per 6 savaites“, – tviteryje parašė E. Muskas.

Dar pernai gruodį E. Muskas socialiniame tinkle surengė apklausą, ar turėtų pasitraukti iš generalinio direktoriaus pareigų – dauguma nubalsavo teigiamai. E. Muskas patikino, kad vadovausis rezultatais ir perleis postą „kai tik ras ką nors pakankamai kvailą, kad imtųsi šio darbo“.

Šios platformos įsigijimui E. Muskas išleido 44 mlrd. dolerių, o vėliau skelbė, kad platformai gresia bankrotas. Tuo motyvuojant buvo atleista dauguma įmonės darbuotojų.