Nuo vasario 28 d. „insaideriai“ (angl. Insiders) gali užsiregistruoti ir gauti išankstinę „PC Game Pass“ prieigą.

Ši prieiga leis iškart patekti į šimtų aukštos kokybės kompiuterinių žaidimų biblioteką „Windows“ sistemoje, įskaitant „Xbox Game Studios“ naujienas nuo pat pirmos jų pristatymo dienos, pasiekti pasiekti populiarius „Bethesda“ žaidimus, taip pat naudotis „EA Play“ naryste ir tik nariams skirtomis privilegijomis „Riot“ žaidimuose.

Be daugybės žaidimų, kurie netrukus bus prieinami su „PC Game Pass“, čia yra tokios naujienos kaip „Minecraft Legends“ ir „Redfall“.

„PC Game Pass“ oficialiai bus pristatytas žaidėjams visose 40 šalių per ateinančius mėnesius. Šiuo laikotarpiu žaidėjai gali registruotis ir prisijungti prie „Insaiderių programos“ ir gauti išankstinės peržiūros prieigą atsisiųsdami „Xbox Insider Hub app“.

Užsiregistravę žaidėjai pirmą mėnesį gali gauti išankstinę „PC Game Pass“ prieigą už specialią testinę kainą, rašoma pranešime spaudai.

Šiuo žingsniu „Xbox“ siekia, kad žaidimų džiaugsmas ir bendruomenė taptų prieinami visiems. Po to, kai bus pristatytas dar 40-yje naujų šalių, „PC Game Pass“ taps prieinamas bendruomenės nariams iš 86 pasaulio valstybių – jie visi galės žaisti šimtus žaidimų kartu su draugais ir šeima.

Tačiau Lietuvoje iki šiol vis dar nėra oficialiai palaikomos „Xbox“ konsolės ir galimybė prenumeruoti paslaugas ar pirkti turinį joms. Ar čia numatoma kokių pokyčių, kol kas „Microsoft“ nepraneša.

Šalių, kurios turės išankstinę prieigą prie „PC Game Pass“ peržiūros, sąrašą galite peržiūrėti „Xbox Wire“ įraše čia.

Kokia prenumeratos kaina pranešime nenurodoma. Vokietijoje ar kitose Europos šalyse vieną mėnesį „PC Game Pass“ galima išbandyti už vieną eurą, o tuomet taikoma 9,99 Eur per mėnesį kaina.