„LG OLED Flex“ produktas tapo įmanomas dėl LG savaime šviečiančios OLED technologijos be foninio apšvietimo, rašoma bendrovės pranešime spaudai. Ir plokščias, ir lenktas LX užtikrina tokią pačią vaizdo kokybę.

Nenurodoma, kokia produkto kaina bus Lietuvoje. Užsienyje šiuo metu prekybininkai nurodo apie 3000 dolerių siekiančias kainas.

OLED technologijos bruožas yra didelis kontrastas, tikslus spalvų atkūrimas, labai spartus atsakas, gamintojas žada 0,1 milisekundės, taipogi maža įvesties delsa.

LX3 išlenkimą galima greitai sureguliuoti pagal vieną iš dviejų galimų išankstinių nustatymų, naudojant specialų nuotolinio valdymo pulto mygtuką arba rankiniu būdu keičiant išlenkimo laipsnį penkių procentų intervalais 20 skirtingų lygių.
LG OLED Flex

Be to, „LG OLED Flex“ ekraną galima pakreipti iki 10 laipsnių kampu link arba iki 5 laipsnių kampu nuo naudotojo, o jo aukštį galima reguliuoti 140 milimetrų aukštyn arba žemyn – taip užtikrinamas ergonomiškas patogumas ir mėgstantiems sėdėti, ir mėgstantiems atsilošti.

Jungčių mazgo „Switching Hub“ funkcija leidžia naudoti „LG OLED Flex“ integruotą mikrofoną ir bet kuriuos įrenginius, prijungtus USB jungtimis, pvz., ausines, klaviatūrą ar pelę, su kompiuteriu, prijungtu HDMI kabeliu.
LG OLED Flex

Televizoriaus priekyje įmontuoti du 40 vatų garsiakalbiai.