Mobilioje „Tasku“ aplikacijoje realiu laiku galima stebėti atsirandančius lentynų priežiūros, prekių iškrovimo, produktų galiojimo laiko tikrinimo ir panašius darbus, kurie atsiranda platformoje dalyvaujančiose parduotuvėse. Smulkių užduočių atlygis svyruoja apie 3 EUR, o už didesnės apimties gali siekti ir 40 EUR.

Šiuo metu mobilioji aplikacija jau veikia lietuvių, anglų ir lenkų kalbomis. Dėl didelės paklausos rinkoje, netrukus planuojama ją papildyti ir ukrainiečių kalba.

Lietuvoje platformoje užsiregistravo jau virš pusantro tūkstančio padirbėtojų. Platformoje laikiniems darbuotojams mokama už įvykdytas užduotis, o ne išdirbtą laiką. Už atliktus darbus su padirbėjais atsiskaitoma kas savaitę.

Per paskutinius metus „Traxlo“ bendrai jau pritraukė 1,1 mln. EUR investicijų, kurias planuoja panaudoti tolesniam augimui, ypatingą dėmesį skiriant Lenkijai. Pagrindiniai investuotojai – Lietuvos, Švedijos ir Lenkijos rizikos kapitalo fondai.

Lietuvoje vystome platformos programinį sprendimą, čia dirba 10 žmonių komanda. Naujas investicijas panaudosime plėtrai Lenkijos rinkoje, kur startuolis mato didelį augimo potencialą.