Nuo šių metų birželio įmonės, norinčios išplėsti savo sveikatos priežiūros programą, gaus prieigą prie skaitmeninių sveikatos sprendimų, padedančių užkirsti kelią dažniausiai pasitaikančioms sveikatos problemoms ir jas valdyti.

Įmonėms būtina investuoti į darbuotojų sveikatą

Darbuotojai tampa vis reiklesni – nori, kad įmonė suteiktų ne tik pagrindines naudas, bet ir padėtų jiems išlaikyti tinkamą gyvenimo ir darbo pusiausvyrą, rūpintųsi fizine ir emocine sveikata. „Kilo Health“ pardavimų ir strateginių partnerysčių komandos vadovė Aušrinė Čebatorė aiškina, kad plati produktų ekosistema suteiks įmonėms galimybę sumažinti sveikatos draudimo išlaidas ir apskritai padidinti darbo našumą.

„2022 m. būtina investuoti į darbuotojų fizinę ir psichinę sveikatą. Iš pandemijos išmokome vieno dalyko – darbuotojų sveikata sudaro bet kokio verslo pagrindą. Jei komanda jausis gerai, tai ir verslas klestės. Į darbą atėję kolegos bus kupini jėgų, tad jie tikrai bus produktyvesni“, – teigia specialistė.

Aušrinė Čebatorė

Leis spręsti įvairias sveikatos problemas

Įmonei siūlomus produktus sudarys keturios pagrindinės kryptys: diabeto prevencija, širdies ir kraujagyslių ligų mažinimas, psichinės sveikatos gerinimas ir fizinės sveikatos gerinimas. Kiekvienas įmonės darbuotojas galės pasirinkti skaitmeninį sveikatos sprendimą, atitinkantį konkrečius jo sveikatos poreikius. Be to, gaus prieigą prie dviejų nemokamų paskyrų savo šeimos nariams.

„Mes norime suteikti galimybę kiekvienam dirbančiajam gauti tinkamas priemones, kurios padėtų pagerinti sveikatos būklę. Kiekvienas žmogus gali susidurti su skirtingomis sveikatos problemomis, todėl siūlome daugybę galimybių, padedančių jas spręsti. Taikyti vieną būdą visiems – atgyvenusi praktika, reikia gilintis į kiekvieną individualų atvejį“, – sako A. Čebatorė.

Vadovė pratęsia, kad skaitmeniniai sveikatos sprendimai ypač svarbūs populiarėjant hibridinio darbo modeliui. Pavyzdžiui, kai kolegos, kurie nusprendė dirbti nuotoliniu būdu negali naudotis tomis pačiomis lengvatomis kaip biure dirbantys žmonės.