„Garmin Venu 2 Plus“ – laikrodis tikriems sportininkams

Tiems, kas perka išmanųjį laikrodį ar apyrankę tik sportui ir kam tai nėra tiesiog hobis, bet jau ir gyvenimo būdas, „Garmin Venu 2 Plus“ yra bene geriausias pasirinkimas. Šis prietaisas neabejotinai leis geriau suprasti savo kūną su įvairiomis fizinio pasirengimo ir sveikatos funkcijomis.

Nors šis įrenginys turi nemažai funkcionalumo, kurį turi ir įprasti išmanūs laikrodžiai (pranešimų matymas, muzikos valdymas, galimybė atsakyti į skambučius ir pan.), pagrindiniai „Venu 2 Plus“ privalumai yra būtent sporto srityje: jis leidžia stebėti savo kūno energiją, pulsą, stresą, hidrataciją, kvėpavimą, miegą ir fizinį pasirengimą, o jo baterija tarnauja net iki 9 dienų. Sportuodami su „Venu 2 Plus“, galėsite naudotis GPS ir rinktis vieną iš daugybės treniruočių programų, kurios padės įgauti geresnę formą, sportuoti taisyklingai ir savęs nenualinant daugiau nei reikia.

„Apple Watch 7“ – universalus laikrodis „Apple“ telefonų naudotojams

Jau turite „iPhone“ ir ieškote įrenginio, kuris būtų pakankamai universalus ir tinkamas ne tik sportui, bet ir kasdieniam naudojimui? „Apple Watch“ buvo vienas pirmųjų išmaniųjų laikrodžių rinkoje, todėl nieko nuostabaus, kad „Apple Watch 7“ yra laikomas vienu geriausiu laikrodžių rinkoje. Verta pastebėti, kad „Apple“ laikrodžiai yra itin palankiai vertinami ir dėl savo funkcionalumo sportuojantiems. Sportą mėgstantys žmonės netgi yra tapę vieni pagrindinių šių laikrodžių pirkėjų, kadangi su „Apple Watch 7“ galima ne tik skaičiuoti savo žingsnius ar stebėti širdies ritmą, bet ir naudotis GPS, matuoti deguonies kiekį kraujyje ir, žinoma, naudotis daugybe skirtingų sportinių programų.

„Xiaomi Mi Smart Band 6“ – geriausias variantas ieškantiems nebrangaus įrenginio

Xiaomi Mi Smart Band“ išmaniųjų apyrankių serija jau ilgą laiką yra itin populiari tarp žmonių, ieškančių nebrangios išmaniosios apyrankės. Na, o naujasis „Mi Smart Band 6“ yra žymiai patobulėjęs: net 1,56 colio AMOLED ekranas yra aukštos raiškos ir žymiai didesnis pagal dydį nei pirmtakų. Vienu didžiausių „Xiaomi“ apyrankės privalumu išlieka ilgas baterijos tarnavimo laikas – net iki 14 dienų! Tiesa, tai nereiškia, kad „Xiaomi“ darė kokius nors kompromisus. Panašiai kaip ir su įprastu išmaniuoju laikrodžiu, su šia apyranke turėsite galimybę stebėti pranešimus, skambučius, valdyti muziką ir t. t. Sportui „Mi Smart Band 6“ taip pat tinka puikiai, kadangi jame yra integruoti net 30 sporto režimų, o 50 m atsparumas vandeniui leis šią apyrankę dėvėti net ir maudantis ar plaukiojant ežere.

„Samsung Galaxy Watch4“ – vienas universaliausių laikrodžių „Android“ naudotojams

Naudojate išmanųjį telefoną su „Android“ operacine sistema? „Galaxy Watch4“ yra pirmasis išmanusis laikrodis su kardinaliai atnaujinta „Wear OS“ operacine sistema. Šio laikrodžio pirkėjus nudžiugins ne tik didžiulis programėlių pasirinkimas, bet ir sportinis funkcionalumas dėl naudojamo „Samsung BioActive“ jutiklio ir itin spartaus lusto. Šis įrenginys turi ir GPS imtuvą, ir daugybę sportinių programų, o atsisiuntę programėles iš „Adidas“, „Nike“ ar kitų įmonių, galėsite mėgautis savo įprastomis sportinėmis rutinomis! Tai yra neabejotinai vienas universaliausių laikrodžių tiems, kas turi „Android“ telefoną.