Ieškantiems laiko patikrinto varianto – net trys pasirinkimai iš „Xiaomi“

Planuojantys pirkti elektrinį paspirtuką tikriausiai visada pirmiausiai pagalvoja ar išgirsta apie „Xiaomi“. Ši įmonė yra žinoma ne tik dėl savo išmaniųjų telefonų, bet ir dėl paspirtukų, kurie jau spėjo pakerėti visą pasaulį. Be to, per daugelį metų, „Xiaomi“ jau išleido ne vieną modelį, todėl bene kiekvienas ras tinkamą pasirinkimą sau. „Xiaomi Mi Pro 2“ yra brangiausias ir toliausiai (net iki 45 km) nuvažiuoti galintis kompanijos gaminys, „Xiaomi Mi 1S“ yra kiek pigesnis ir gali nuvažiuoti 30 km, tuo tarpu „Mi Essential“ tinka tiems, kas turi mažiausius poreikius ir planuoja važinėti nedidelius atstumus, kadangi šio įrenginio baterija atlaiko tik iki 20 km.

Be abejo, visi trys paspirtukai pasižymi paprastu, bet stilingu dizainu ir dideliu patikimumu. Didžiausią pravažumą, žinoma, turi brangesni modeliai, bet net ir „Mi Essential“ užteks važinėjimui po miestą, kas dažniausiai ir yra svarbiausias poreikis el. paspirtukų pirkėjams.

Paspirtuką perkate vaikams? „Razor Power A2“ kainuoja mažiausiai

Jeigu ieškote el. paspirtuko vaikui, sveriančiam iki 65 kilogramų, pigiausias variantas rinkoje, kainuojantis mažiau nei 300 eurų, yra „Razor Power A2“. Skirtingai nei daugelis kitų elektrinių paspirtukų, šios transporto priemonės maksimalus išvystomas greitis tėra 16 km/h, todėl jūsų vaikas bus saugus. Tiesa, vos apie 40 minučių tarnaujančios baterijos jau negalima įvardinti kaip privalumo, bet daugeliui vaikų to turėtų pakakti. Žinoma, net ir baterijai išsikrovus, važiuoti galima bus ir toliau, kaip įprastu paspirtuku. Kadangi vaikai auga ganėtinai greitai, dažnu atveju didelės investicijos daryti nesinori. Tokiu atveju „Power A2“ yra puikus variantas.

„Segway Ninebot“ norintiems aukštesnės klasės įrenginio

„Segway“ yra vienas žinomiausių prekės ženklų, kadangi šios įmonės asmeninės elektrinės transporto priemonės buvo matomos dar prieš daugiau kaip 10 metų. Štai buvęs Vilniaus miesto meras dar „Segway“ riedį turėjo dar 2008 metais. Na, o dabar šį įmonė gamina „Ninebot“ paspirtukus, kurie dažnai yra kiek brangesni nei alternatyvos iš „Xiaomi“, tačiau tuo pačiu patikimesni: „Ninebot“ paspirtukai turi guminius ratukus, kurie gali būti pradurti ir toliau atlikti savo funkciją. Galiausiai, „Segway“ gaminiai pasižymi geresne amortizacija ir dėl to jais važiuoti nelygiomis, akmenuotomis vietovėmis yra patogiau. Verta pastebėti ir tai, kad „Segway MAX G30 II“ siūlo ir vieną iš geriausių baterijos tarnavimo laikų rinkoje – net iki 65 km!

„Ekoride“ elektriniai paspirtukai, panašesni į motorolerį

Ekoride gamina elektrines transporto priemones ir jų „P“ serija yra panašesnė į motorolerius nei įprastus elektrinius paspirtukus. Vienas populiariausių šio gamintojo modelių yra „Ekoride P2“ – tai yra pigiausias „P“ serijos gaminys. Ir nors ši transporto priemonė kainuoja žymiai daugiau nei „Xiaomi“ ar „Ninebot“ alternatyvos, tai yra beveik pilnavertė miesto transporto priemonė. Šio elektrinio motorolerio baterija tarnauja iki 60 km ir yra lengvai keičiama (todėl keisti galėsite net ir kelyje), o dideli ratai kartu su amortizatoriais leidžia važinėti net ir žvyrkeliais. Tad jeigu ieškote ekologiškos ir kompaktiškos transporto priemonės, su kuria mėgautis vasariškais vėjais ir keliais galėtumėte patogiau, tai yra puikus pasirinkimas jums!