Trys mėnesiai iki kelionės: susidarykite išmanų maršrutą

Dirbtinis intelektas gali padėti pašalinti abejones ir klausimus, kylančius dar iki kelionės pradžios bei atsakyti į klausimą: „Ką turėčiau pamatyti?“

Įsivaizduokite – naršydami socialiniuose tinkluose atkreipiate dėmesį į nuotrauką, kurioje nufotografuota paroda Paryžiaus Orsė muziejuje. Užuot perjunginėję programėles ir informacijos ieškodami naršyklėje, pasinaudokite „Galaxy S24“ funkcija „Paieška apibraukiant“, kuri akimirksniu suteiks visą reikiamą informaciją apie muziejų, jo darbo laiką ar vykstančias parodas.

Ši funkcija leidžia naudotojams ieškoti to, kas rodoma ekrane, įskaitant vaizdus, vaizdo įrašus ar tekstą. Norint pasinaudoti šia funkcija, tereikia paspausti ir palaikyti „Home“ mygtuką. Pirštu arba „Samsung S Pen“ rašikliu apibraukite tai, kas jus domina – šiuo atveju, įrašą socialiniuose tinkluose, ir „Paieška apibraukiant“ greitai pateiks aktualius rezultatus, pavyzdžiui, išsamią informaciją apie parodą.

Asociatyvi nuotrauka

Taip dirbtinis intelektas dar gerokai prieš kelionę suteikia galimybę greitai ir lengvai atrasti visą aktualią informaciją, padėdamas jums užtikrintai planuoti laiką išvykos metu.

Pirmoji kelionės diena: užmegzkite ryšius, nepaisydami kalbos barjerų

Jei norite susipažinti su vietiniais gyventojais ir išgirsti jų rekomendacijas, kur pavalgyti ir ką pamatyti, bet nemokate prancūzų kalbos – tokius barjerus išspręs „Vertėjas žodžiu“ funkcija. Ji suteikia galimybę susikalbėti su kitais keliautojais realiuoju laiku. Vienoje ekrano pusėje atsiras išverstas asmens, su kuriuo kalbate, garso tekstas, o kitoje pusėje – jūsų pokalbio dalis, išversta jam.

Jei su naujaisiais draugais suplanavote pavakarieniauti prie Senos, naudodamiesi „Pokalbių pagalbos“ žinučių vertimo funkcija visą dieną palaikysite ryšį ir puikiai suplanuosite susitikimo laiką. O sujungę „Žinučių vertimą“ su „Pokalbių pagalbos“ rašymo stiliaus funkcija, galėsite automatiškai koreguoti savo žinutes, kad įsitikintumėte, jog kalbate draugišku tonu, o ne pernelyg formaliai.

Antroji kelionės diena: susipažinkite su vietos maistu ir kultūra

Net ir geriausiai suplanuotų atostogų metu pasitaiko nesklandumų, tačiau naudodami mobilųjį dirbtinį intelektą būsite pasiruošę visoms įmanomoms situacijoms.

Pavyzdžiui, jei suprasite, kad bilietus į parodą Orsė muziejuje užsisakėte ne tai dienai, galėsite pasikliauti telefone integruotos „Tiesioginio vertimo“ funkcijos sprendimais ir ramiai paskambinti į kasą, prašant pakeisti apsilankymo datą. Nesukliudys net tai, kad nemokate prancūzų kalbos.

„Galaxy S24“ yra pirmasis telefonas, suteikiantis galimybę skambučių vertimą atlikti realiuoju laiku. Skambinant į muziejų, skambučių programėlėje atrasite siūlomą parinktį „Tiesioginis vertimas“, kuri akimirksniu pateiks ir teksto, ir garso vertimus. Jūs kalbėsite angliškai, o administratorius, tuo tarpu, telefonu girdės jus kalbant prancūzų kalba – ir atvirkščiai.

Asociatyvi nuotrauka

Ši funkcija veikia ir kitame laido gale esančiam asmeniui, nepriklausomai nuo to, ar jis naudojasi „Galaxy“ įrenginiu, todėl pamirškite apie kalbos barjerus.

Trečioji kelionės diena: baigiantis kelionei, patobulinkite atostogų nuotraukas su DI

Kol Šarlio de Golio oro uoste esančioje valgykloje ragaujate paskutinį kelionės pain au chocolat, galite skirti laiko įamžintų akimirkų peržiūrai ir redagavimui.

Norite pasidalinti su draugais nuotrauka, kurioje visi esate nufotografuoti prie Eifelio bokšto, bet į kadrą pakliuvo nepažįstamas žmogus? Nuotraukoje Eifelio bokštas atrodo tarsi pasviręs į šoną, nors realybėje – tiesus it styga? Naudodami „Generatyvinis redagavimas“ funkciją galite išlipti iš fotografijos ribų – dirbtinis intelektas reikiamas korekcijas atliks vos per kelias akimirkas.

Kai pasukate vaizdą, kad ištiesintumėte ikonišką Prancūzijos statinį, „Generatyvinis redagavimas“ užpildo naujai atsiradusias tuščias vietas naudodamas išmaniąją perpiešimo technologiją, kad pratęstų jau esamą foną. O jei norite save ar savo draugus nuotraukoje perkelti į kitą vietą – tiesiog paspauskite ant jų atvaizdų, perkelkite į centrą ir leiskite dirbtinio intelekto algoritmui užpildyti tuščią vietą.

„Galaxy AI“ dirbtinis intelektas pakeis ne tik kelionių planavimą ir logistiką. Jis taip pat iš esmės pakeis keliautoją, skatindamas naują atradimo jausmą, padrąsindamas bendrauti su vietiniais gyventojais ir leisdamas keliautojams patirti pasaulį paprasčiau nei bet kada anksčiau.

Užsakymo nr.: PT_96207589