Ir nors kai kurie mūsų sugeba išsiversti pasidėję nešiojamą kompiuterį sau ant kelių, netrūksta entuziastų, kurie nepagaili laiko ir pinigų tam, kad susikurtų tobulą vietą savo skaitmeniniams poreikiams. O tai padarę jie pasidalina savo kūriniu socialiniame tinkle „Reddit“, grupėje „r/battlestations“. Pateikiame penkis šios grupės įrašus, kurie vasario mėnesį buvo įvertinti geriausiai.

5 vieta (5366 teigiamų atsiliepimų): žodis „plačiaekranis“ įgauna naują reikšmę

Vartotojo u/ToeKnee_Cool_Guy įkelta darbo vietos fotografija labiausiai žvilgsnį patraukia itin plačiu centriniu monitoriumi – 49 colių įstrižainės „Samsung Odyssey G9“. Tarsi to būtų negana, šonuose pridėti papildomi du vertikalūs 27 colių įstrižainės monitoriai „AOC CQ27G1“. Kaip pakomentavo autorius, jo darbe reikia ruošti brėžinius, tad pagrindinį darbą atlieka centriniame monitoriuje, o šoninius naudoja paštui, „Spotify“ ir panašiems papildomiems reikalams.

Po darbo valandų kompiuteris naudojamas žaidimams, daugiausiai šaudyklėms „Destiny“, „Halo“ ir „Call of Duty“, kurios atsispindi ir kambarį puošiančiose dekoro detalėse, dalį kurių savininkas sukūrė pats.