Kompanija „Rockstar Games“ paskelbė, kad rytoj, gruodžio 5 d., bus pristatytas „Grand Theft Auto VI“ treileris. Jis turėtų pasirodyti 16 val. Lietuvos laiku.

Vis dėlto, kol kas neaišku, kada bus išleistas pats žaidimas, rašo BBC.

Nepaisant to, daugybė gerbėjų džiaugiasi, o „Rockstar“ įrašas „X“ platformoje, kuriame skelbiama apie treilerio pasirodymą, sulaukė 150 milijonų peržiūrų.

Praėjo 10 metų nuo tada, kai „Rockstar Games“ išleido „Grand Theft Auto V“, kuris yra antras geriausiai parduodamas visų laikų vaizdo žaidimas po „Minecraft“ – parduota daugiau nei 185 milijonai kopijų.

Tikėtina, kad kompanija prie „Grand Theft Auto VI“ dirbo ne vienerius metus, tačiau pirmą kartą patvirtino, kad žaidimas kuriamas 2022 m. vasarį.

Anksčiau žaidimų milžinės prezidentas Samas Houseris teigė, kad gruodžio mėn. išleidžiamą treilerį norėta sutapatinti su 25-osiomis žaidimo metinėmis.

Taip pat „Rockstar Games“ atskirai paskelbė apie susitarimą su „Netflix“, pagal kurį keli jos žaidimai bus įtraukti į transliacijos milžinės žaidimų pasiūlą.

Gruodžio 14 d. „Netflix“ prenumeratoriai mobiliuosiuose įrenginiuose galės naudotis žaidėjų pamėgtais žaidimais „Grand Theft Auto III“, „Vice City“ ir „San Andreas“.