„Esu tikra, kad šią savaitę nėra geresnės vietos pasislėpti nuo lietaus, nei LOGIN festivalis, – pranešime spaudai sako jo vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė, – Nors tiesą sakant čia lis dar stipriau, tik tai bus žinių, aktualijų, gerų emocijų, idėjų, įkvėpimo, bendravimo, pažinčių ir užsimezgusių naujų ryšių lietus“.

Festivalio organizatoriai jau rytoj laukia kelių tūkstančių dalyvių, kuriems paruošė daug kokybiško, įdomaus, šiai dienai aktualaus turinio. Tam jie subūrė net 150 savo srities profesionalų, kurie gyvai dalysis savo patirtimi, įžvalgomis, prognozėmis keturiose salėse – „Login Progress Makers powered by SEB“, „Login Trailblazers powered by Salesforce“, „Login Visioners powered by Pigu.lt“ ir „Login Innovators powered by Schneider Electric“. Čia taip pat veiks ekspo zona, lauks ir kitos atrakcijos, bus galima susipažinti su įmonėmis ir jų sprendimais.
Sandra Meškauskaitė-Stepšienė

„Nuo kibernetinių atakų, manipuliacijų, propagandos, įmonių transformacijos, robotizacijos procesų, naujausių inovacijų iki tvarių miestų, rinkodaros tendencijų bei prognozių. Temų išties daug, įvairių, atrinktų remiantis šios dienos aktualijomis“, – apie tai kas laukia šių metų konferencijoje sako festivalio vadovė.

Pasak S. Meškauskaitės – Stepšienės, „Login“ sutraukia ne tik specialistų, kuriems svarbios profesinės įžvalgos ir tų sričių asų patirtis: „Festivalis tikrai nėra sunkaus technologinio turinio konferencija, ji labai įvairialypė ir savo suprantamu turiniu skirta bet kuriam žmogui, kuriam įdomus progresas, naujausios technologijos, šiuolaikiniai sprendimai, novatoriškos idėjos ir realus jų įgyvendinimas“.

Festivalio organizatorė sako, kad šis renginys skirtas ne tik pavieniams dalyviams, bet ir pati geriausia terpė vadovams, kurie čia atvyksta su savo komandomis: „Šiandien pastebime nemažai tokių novatoriškų vadovų, kurie į festivalį užregistravo visą būrį savo kolegų. Jų siekis paprastas – sustiprėti kaip komandai, pasisemti įkvėpimo, praplėsti akiratį, sužinoti kuo gyvena geriausi savo srities profesionalai, pabendrauti „networking“ zonose, pasimatyti ar susipažinti su potencialiais klientais bei partneriais“.

Šių metų „Login“ pranešėjų gretose – gausybė garsių vardų, lankytojų laukia žmonių su neeilinėmis patirtimis istorijos. Čia pasirodys kruopščiai organizatorių atrinkti žinomiausi ir įdomiausi įvairių sričių Lietuvos ir užsienio pranešėjai. Tarp jų – „Netflix“ dokumentinio filmo „Tinder Swindler“ herojė Pernilla Sjoholm, kultinio žaidimo „Angry Birds“ (liet. „Pikti paukščiai“) vienas kūrėjų, verslininkas Peteris Vesterbacka, dar 2011 metais išrinktas tarp šimto įtakingiausių planetos žmonių, „Cognizant“ inovacijų vadovas Thomas F. Anglero.

Patirtimi dalinsis kūrybiškumo specialistas Tomas Ramanauskas, neuromokslininkė dr. Urtė Neniškytė, edukologė dr. Austėja Landsbergienė, programišius Alfredas Chmieliauskas Jaunesnysis ir daugelis kitų. Daugiau apie pranešėjus ČIA. Daugiau apie konferenciją ČIA.

„Būsimi konferencijos dalyviai dažnai klausia, kaip suspėti išgirsti visus įdomius pranešimus. Visų pirma patariame susižymėti savo asmeniniame kalendoriuje tai, ką norite išgirsti labiausiai. Tą galima padaryti apsilankius mūsų svetainėje. Kas nespės pamatyti visko, o tikiu, kad tokių tikrai bus, tarp jų ir aš pati, po renginio bilietus įsigiję konferencijos lankytojai galės rasti įrašus „Login“ konferencijos svetainėje specialioje platformoje“, – patikina festivalio vadovė.

„Login“ konferencija jau rytoj ir truks dvi dienas – birželio 2-3. Visą programą rasite ČIA. Bilietus įsigyti galite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją