Ingredientai
Šaltai rūkyta šoninė
150 g
Sviestas
80 g
Kukurūzų kruopų
100 g
Vandens
500 ml
Tarkuoto kietojo sūrio
1 v. š.
Porcijos: 1
Jei nusibodo įprastos košės, gaminkite polentą su šonine ir sūriu. Bus labai gardu ir sotu. Polentą su šonine ir sūriu apibarstykite pipirais.
Gaminimo eiga
* Šoninę apskrudinkite keptuvėje apie 3–4 min. Apkepusią šoninę ištraukite.
* Į keptuvę sudėkite sviestą, suberkite kukurūzų kruopas. Supilkite vandenį ir išmaišykite. Pagardinkite druska.
* Virkite ant žemos kaitros apie 15–20 min.
* Į lėkštę dėkite polentą, apkeptą šoninę, apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG