Šeštadienį konferencija persikels į „Litexpo“ parodų rūmus.

„Forum One” sumanytojai ir organizatoriai Darius Jonauskas ir Martynas Šaikus pasakoja siekiantys, kad tris dienas vyksianti verslo konferencija taptų vieta, kur dalyviai galėtų atsiriboti nuo kasdienių reikalų ir atsivertų naujoms idėjoms bei veiklos posūkiams.

„Atkakliai dirbome pusantrų metų, kad surinktume šiųmetinius konferencijos pranešėjus po vienu stogu, o dalyviams užtikrintume patį geriausią turinį, koks tik įmanomas Vidurio Europoje. Kone kiekvienas iš pranešėjų būtų vertas būti pavadintas pagrindiniu, tačiau čia jie visi viename renginyje. Atidavėme visą save, kad žmonės per kelias dienas gautų milžinišką užtaisą koncentruotų įžvalgų, patirčių ir idėjų savo verslui ar karjerai,” - sakė M. Šaikus.

„Jaučiuosi kaip maratone. Pernai padarėme didžiausią verslo renginį, o šiemet lenktyniaujame patys su savimi, kad padarytume dar geresnį renginį turinio ir dalyvių patirčių prasme,“ – sakė „Forum One“ prodiuserė Rūta Kruliauskaitė.

Organizatoriai skaičiuoja, kad šiemet daugiau nei ketvirtadalis visų konferencijos dalyvių atkeliavo iš užsienio šalių – daugiausiai Latvijos, Estijos, Ukrainos, Baltarusijos.

„Tokio ryškumo žvaigždės atvyksta į visą regioną, ne pavienes šalis. Todėl būtų nuodėmė praleisti „Forum One“, turint omenyje jo pranešėjų sąrašą ir faktą, kad renginys – visai šalia. Estams nesvetimas vidinis tobulėjimas ir siekis į viską pažvelgti naujai“, – sakė į renginį atvykusi Estijos mokymų kompanijos „Addenda“ rinkodaros vadovė Brit Peterson.

Planuoja, kad dar iki 1.000 žiūrovų užsienyje stebės konferenciją ar jos dalis internetu. Šiemet tokią galimybę gauna visi, kurie aukoja labdaros projektui „1000 šypsenų vaikams“ (www.ForumOne.co/1000smiles), kuriuo siekiama surinkti lėšas 1000 operacijų vaikams su įgimtais veido nesuaugimais skurdžiai gyvenančiose šalyse.