Dangoraižis „Paramount Miami Worldcenter“ tėra vienas iš Majamio padangę remsiančių pastatų, kylančių šuo metu statomame komplekse.

Miestas dabar išgyvena dar vieną statybų bumą po 2008 metais ištikusios ekonominės krizės. Naujais statiniais norima privilioti pirkėjus ne tik iš JAV, bet ir iš kitų pasaulio šalių.

Architektas Danielis Kodsi naujausią savo projektuojamą statinį ketina papildyti ant stogą įrengta skraidančių transporto priemonių stovėjimo aikštele. Jis įsitikinęs, kad toks sprendimas ypač perspektyvus – jis tikrai pasiteisins ateityje, nors iš karto tam tikrų klausimų išspręsti gal ir nepavyks.

Dangoraižis kyla intensyviai statomame milijardine suma vertinamame komplekse, pastebimai pakeisiančiame Majamio veidą. Jame ketinama įkurti galybę parduotuvių, viešbučių ir gyvenamųjų būstų.

Iš viso pastate bus įrengta daugiau nei 500 erdvių. Vienų kainos prasideda nuo 700 tūkst. JAV dolerių (565 tūkst. eurų), tačiau bus ir tokių, kurios kainuos 10 mln. JAV dolerių (8 mln. eurų) ar net daugiau.

Pasak pastato projektuotojo, net 75 proc. 2019 metais duris atversiančio statinio erdvės jau nupirkta. Patalpomis šiame dangoraižyje susidomėjo pirkėjai iš Azijos, Europos, taip pat Šiaurės ir Pietų Amerikų. Iš karto po atidarymo skraidyklių aikštelė bus eksploatuojama kaip gyventojams skirta apžvalgos vieta, tačiau pirminė jos paskirtis nepakis.