Jame įdiegta miniatiūrinė, tačiau galinga kamera, kurią galima prijungti prie bet kurio išmaniojo telefono. Prietaisas, pasitelkęs specialią programinę įrangą, atlieka konkretaus daikto paviršiaus analizę ir ekrane iš karto pateikia savo verdiktą. Kitaip tariant, jis padeda realiu laiku išsiaiškinti, ką jums norima parduoti – originalią prekę ar (nors ir kokybišką), bet jos analogą.

„Entrupy“ sumanytojas Vidyutas Srinivasanas paaiškina, kad šio įrenginio duomenų bazėje yra tūkstančių tūkstančiai prabangiausių rankinių specifikacijų. Iki šiol niekas nebuvo visos šios informacijos surinkęs į vieną vietą. V. Srinivasanui ir jo kolegoms projekto idėją paversti realybe prireikė dvejų metų. Jie vaikštinėjo po parduotuves, pirko rankines ir skenavo visas, net ir smulkiausias, originalių prekių detales – kiekvieną siūlę, dygsnį, logotipą, odos paviršių. Atlikę šį kruopštų ir atsakingą darbą, rankines grąžindavo pardavėjui.

Natūralu, kad dalis pardavėjų iš kart atsidūrė projekto vystytojų juodajame sąraše. Visos pastangos ne veltui, įsitikinęs V. Srinivasanas: jis tvirtina, kad prietaiso tikslumas atskiriant originalą net ir nuo kokybiškiausios klastotės siekia beveik 99 proc.

„Entrupy“ prietaisais oficialiai pristatytas prieš metus. Šiuo metu bendrovė turi per 200 nuolatinių klientų, iš kurių daugumą sudaro internetinės parduotuvės ir komisai. Šis prietaisas neparduodamas, jį galima tik išsinuomoti: vienkartinis nuomos mokestis siekia 299 dolerius, o mėnesinis abonementas dar 99 dolerius.

Šiuo metu „Entrupy“ detaliai susipažinęs su 11 prekės ženklų, tarp kurių tokie garsūs gamintojai kaip „Gucci“, „Chanel“, „Hermes“ ir „Louis Vuitton“.