„Tink Labs“ teigia, kad jos įrenginiai dar iki 2017 metų pabaigos atsiras milijone viešbučio kambarių visame pasaulyje, pusė jų – Europoje. Kompanija viliasi, kad kažkada toks įtaisas bus kiekviename viešbučio kambaryje visame pasaulyje.

Kiekvienas patogus išmanusis telefonas pritaikytas individualiam viešbučiui. Jis suteikia keliautojams nemokamą neribotą internetą, vietinius ir tarptautinius skambučius, interaktyvų miesto gidą, taip pat prieigą prie viešbučio durininko ir visų paslaugų.

Kompanija teigia, kad tokį išmanųjį telefoną galima rasti 120 tūkstančių viešbučio kambarių 20 miestų. Be abejonės, jos gariausias klientas į viešbutis „Ritz Hotel London“. „Tink Labs“ teigia, kad jų telefonas yra ketvirtadalyje Londono trijų-penkių žvaigždučių viešbučių.

Kompanija paskaičiavo, kad svečiai paprastai apie 80 procentų savo laiko kol nemiega praleidžia už viešbučio ribų. Nors išmanusis telefonas siūlo ir miesto gido paslaugą, tačiau jis taip pat privilios svečius aktyviau naudotis viešbučio paslaugomis ir išleisti viešnagės metu daugiau pinigų.
Gegužės mėnesį bus išleisti antros kartos išmanieji telefonai viešbučiams.