Viena iš mumijų yra Sennedjem, kuris, teigiama, buvo labai svarbus asmuo faraonų Sečio I ir Ramzio II valdymo laikotarpiu. Abu karstus restauruoja Egipto archeologai. Šiuo metu atliekamas karstų valymas ir sterilizavimas. Karstai su mumijomis buvo eksponuojami Tahriro aikštėje esančio Egipto muziejaus 17 -oje salėje. Šie eksponatai priklausė didesnei mumijų, kurias 1886 m. rado prancūzų archeologas Gastonas Maspero, kolekcijai.

Nacionalinis Egipto civilizacijos muziejus buvo iš dalies atidarytas 2017 m. Šių karstų ir mumijų eksponavimas yra naujausias tokio pobūdžio pristatymas, kuriuos rengia už senovės Egipto radinius atsakingos valdžios institucijos. Pastaraisiais mėnesiais buvo pristatyta nemažai naujų radinių, ruošiantis didesnio muziejaus atidarymui.

Didysis Egipto muziejus, kurio statybos darbai trunka apie 15-ą metų, bus oficialiai atidarytas 2020 m. pabaigoje. Į naująjį muziejų bus nugabenti turimi radiniai, įskaitant iš anksto restauruojamą jaunojo Egipto faraono Tutanchamono paauksuotą sarkofagą.