Kai kurie Reičelės – miestelio, esančio netoliese bazės, kur gyvena 50 žmonių – gyventojai nerimauja, jog bendruomenę labai išvargins minios neorganizuotų atvykėlių, sureagavusių į neseniai socialinėje
žiniasklaidoje plitusį kvietimą „šturmuoti“ Zoną 51.

Miestelis, esantis už maždaug 240 kilometrų į šiaurę nu Las Vegaso, neturi ne tik parduotuvės, bet ir degalinės. Pastaruoju metu prie vienintelio Reičelės miesto komercinio pastato – ateivių tema įrengto
motelio ir šalia esančio restoranėlio „Little A ' Le ' Inn“ – buriasi dešimtys atvykėlių.

Dalis atvyksta su nameliais ant ratų, statosi palapines. Viena pora – Nicholas Bohenas ir Cayla McVey – į Reičelę atvažiavo iš paties Los Andželo. NSO tatuiruotes turintys amerikiečiai sako su savimi atsivežę maisto savaitei.

Zoną 51 jau ne vieną dešimtmetį gaubia paslaptys. Jeigu tikėtume sąmokslo teorijomis, būtent ten laikomos skraidančios lėkštės liekanos ir ateivio palaikai. Jie, esą, buvo rasti neatpažinto skraidančio objekto avarijos vietoje 1947 metais Rosvele, Naujojoje Meksikoje.

Jungtinių Valstijų valdžia bazės egzistavimo faktą patvirtino tik 2013 metais, kai buvo paviešinti CŽA archyvai, kur teigiama, kad bazėje
buvo testuojami slapti žvalgybos lėktuvai.

Tik tie dokumentai nepadėjo nusiraminti manantiems, kad bazėje saugomi ateiviai. Reičelės miestelis būtent dėl šios priežasties ir traukia turistus. 158 kilometrų ilgio kelias, besidriekiantis minėtąja teritorija, dar vadinamas Ateivių greitkeliu – sklando gandai, jog ten taip pat galima išvysti neatpažintų skraidančių objektų.

Maždaug už 64 kilometrų į rytus nuo Reičelės esančiame Hiko miestelyje planuojamas renginys, pavadintas „Zonos 51 šturmo bazė“ – jis vyks suvenyrų parduotuvėje „Alien Research Center“.

Organizatoriai žada, jog renginyje dalyvaus muzikantai, menininkai ir garsūs ufologai. Ketvirtadienį, rugsėjo 19 dieną, į renginį jau buvo parduota 3200 bilietų.