T. Vidmantas pristatys naują filmą „Gautas iškvietimas“

„Kitokie pasikalbėjimai“ vyksta nuo 2014 m. kovo 16 d., juose su šou vedėjais kalbėjosi prof. V. G. Lansbergis, A. Valinskas, D. Motiejūnu, A. Mamontovas, M. Mikutavičius, A. Kaušpėdas, A. Tapinas, „Radistai“, M. Stasiulis ir kiti, o T. Vidmantas vis buvo kviečiamas ir vis išsisukdavo sakydamas, kad dar ne laikas ir dar neturi ką papasakoti. Štai pagaliau jis ne tik turi ką papasakoti, bet ir nori parodyti. Vasario mėnesį didžiuosiuose Lietuvos kino ekranuose pasirodys T. Vidmanto juodo humoro komedija „Gautas iškvietimas“, kurią peržiūrėjusi focus grupė įvertino teigiama ir skambiai pavadino – pirma tikra lietuviška komedija.

„Kitokių pasikalbėjimų“ metu vakaro svečiai turės unikalią galimybę pamatyti ištraukas iš šios kino juostos. „Prieš keletą metų buvau sau prisižadėjęs, kad iki 30-ies privalau nufilmuoti „pilną metrą“. Nesitikėjau, kad jis bus būtent šitas, bet tikrai negalėjau praleisti progos. Jausmas keistas, bet kartu ir labai geras. Juk ne dažnai tenka laukti savo filmo premjeros“, – mintimis dalijosi T. Vidmantas. Pats režisierius sakosi linkęs niekada nieko nesitikėti, bet jaučiasi labai tvirtai ir pasakoja, kad filmas tikrai pavyko netgi geriau nei tikėjosi pats.

Jam tik 30 metų, o pasisekimų ir pasiekimų apstu. „Visad viską dariau tik todėl, kad labai tai mėgstu. Bet aišku, „Auksinė Palmės šakelė“ ar „Oskaras“ nepamaišytų ateity. Tikrai dar turiu laiko juos užgyvent“, – juokiasi režisierius, paklaustas apie ateities planus. Kartu su šou vedėju Justiniu Jankevičiumi daug kalbės apie kūrybą, ką veikia Londone, kuo gyvena darbe ir asmeniniame gyvenime, kaip švęs trisdešimtmetį, ką mano apie... Viskas bus „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ jau 22 d. 18 val.

Šie „Kitokie pasikalbėjimai“ su buvusiais pašnekovais tarp klausytojų

Šis lapkričio 22 dieną projekto „Kas vyksta Vilniuje“ organizuojamas šou bus uždaras vakaras, skirtas visiems pasikalbėjimuose dalyvavusiems pašnekovams, projekto draugams, žiniasklaidos ir pramogų pasaulio atstovams. Vakaro metu vyks specialus „Eurovizijos“ numylėtinės Monikos Linkytės koncertas, sveikinsime T. Vidmantą su gimtadieniu. Projekto autoriai ruošia staigmenų, o pasikalbėjimų svečias, žodžio kišenėje neieškantis ir sarkazmo savo kūriniuose nestokojantis T. Vidmantas, žada parodyti slaptų kadrų iš savo naujausio filmo.

Apie „Kitokius pasikalbėjimus”

„Kitokie pasikalbėjimai“ – interaktyvių diskusijų formato renginių ciklas, kiek primenantis vakaruose plačiai paplitusį pokalbių žanrą „late night show“.

Lietuvoje netrūksta tuščių ir banalių pokalbių su mažai ką turinčiais pasakyti žmonėmis. Tad laikas kalbėtis su tokiais, kurie gali pasirodyti ne vien forma, o turiniu. Ne blizgučiais, o įdomiomis mintimis.

Čia nėra jokių rėmų ar taisyklių, pokalbio eigą gali keisti ir pati publika, kuri turi puikią galimybę pabendrauti su vakaro svečiais. Šou vedėjas humoristas, TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius.