Kovo 15 d. visi DELFI TV ir Telia televizijos žiūrovai galės stebėti neeilinį renginį – „Geriausią ever pamokų dieną“. Kaune, Žalgirio arenoje susirinkusių vyresniųjų klasių moksleivių lauks ypatingos pamokos, per kurias jiems miegoti ar laukti skambučio tikrai neteks.

Lietuvoje ir pasaulyje savo sričių lyderiais laikomi žmonės susivienijo tam, kad šalies moksleiviams parodytų, kaip atrodo pati geriausia pamokų diena – pamatykite ir Jūs tai savo akimis.

Projekto „Geriausia ever pamokų diena“ metu galėsime susipažinti su įkvepiančiomis asmenybėmis, kurių sėkmingu pavyzdžiu norisi sekti. Organizatoriai žada naujas patirtis, kurios motyvuos tobulėti, o netradicinis mokymas moksleiviams leis įsitikinti, kad jų svajonių profesijos yra pasiekiamos ranka.

„Žalgirio“ arenoje kovo 15 d. vyksiančio renginio metu netradicines pamokas ves finansininkė Ingrida Šimonytė, filosofas ir rašytojas Kristupas Sabolius, kūrybinės agentūros „New!“ kūrybos vadovas Tomas Ramanauskas, atlikėjas Marijonas Mikutavičius, „Maxima grupės“ vadovo postą užimantis Dalius Misiūnas, istorikas Alfredas Bumblauskas, verslininkas Ilja Laursas ir kiti.

Tuo, kad įkvepiančių svečių iš Lietuvos ir užsienio šalių pamokas lydėtų pati geriausia nuotaika, pasirūpins „Radistai“.

Projektą inicijuoja „Maxima“, įgyvendina DELFI, palaiko „Lietuvos energija“, Kauno miesto ir rajono savivaldybės, „Lietuvos geležinkeliai“.

PROGRAMA:

8:45-9:00 ATIDARYMAS

9:10-9:55 1 PAMOKA EKONOMIKA IR FINANSAI

MOKYTOJAI: MARIJA VYŠNIAUSKAITĖ, INGRIDA ŠIMONYTĖ, ANDRIUS TAPINAS

10:00-10:45 2 PAMOKA – FIZIKA

MOKYTOJAS: KALLE VÄHÄ-HEIKKILÄ

10:50-11:35 3 PAMOKA – KŪRYBIŠKUMAS

MOKYTOJAI: TOMAS RAMANAUSKAS IR KRISTUPAS SABOLIUS

11:40-12:25 4 PAMOKA ATEITIES PROFESIJOS IR DARBO RINKOS PERSPEKTYVOS

MOKYTOJAI: DALIUS MISIŪNAS, ROBERTAS DARGIS, AUGUSTINAS VIZBARAS, ILJA LAURS, EDMUNDAS JAKILAITIS

12:30-13:15 5 PAMOKA – ISTORIJA

MOKYTOJAS: ALFREDAS BUMBLAUSKAS

13:20-14:05 6 PAMOKA DIRBTINIS INTELEKTAS

MOKYTOJA: INGGRIANI LIEM

14:10-14:55 7 PAMOKA MUZIKA

MOKYTOJAI: MARIJONAS MIKUTAVIČIUS, SAULIUS URBONAVIČIUS SAMAS IR
MODESTAS PITRĖNAS

14:55-15:00 PASKUTINIS SKAMBUTIS