„Šiemet mūsų areninis šou vyks Vilniuje. Būtent čia, didžiausioje sostinėje „Siemens“ arenoje įgyvendinsime visas geriausias per 10 metų sukauptas idėjas. Neabejojame, kad šiemet „Radistai Live Arena Show“ sulauks rekordinio gerbėjų skaičiaus“, – sakė Rolandas Mackevičius.

„Dešimtajam gimtadieniui skirtą „Radistai Live Arena Show“ ruošėme visus dešimt metų, todėl labai laukiame susitikimo su mūsų klausytojais, TV laidų žiūrovais ar klubų lankytojais. Žiūrovams dovanosime ne tik įprastą šou, bet ir labai kokybišką koncertą su daugybe kviestinių vokalistų ir muzikantų. Visada orientuojamės į aukščiausią kokybę, tačiau šįkart išsikėlėme tikslą mūsų pasirodymą pakelti į dar aukštesnį lygį. Gimtadienis bus nepamirštamas“, – užtikrino Jonas Nainys.

Dešimtmečiui skirtame „Radistai Live Arena Show“ su J. Nainiu ir R. Mackevičiumi dalyvaus visas būrys geriausių mūsų šalies muzikos atlikėjų. Arenoje bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, specialūs efektai.

Organizatoriai neslepia, kad dešimtmečio jubiliejinė elektroninės muzikos fiesta „Radistai Live Arena Show“ taps rekordinė šou Radistų istorijoje.