Tiesioginės transliacijos pradžia – balandžio 8 d. 17 val. 

Kaip marketingas susijęs su chemija? Savo verslą pradėjusi chemijos mokytoja Renata Česūnienė sako, kad dar ir kaip! Ji ne tik papasakos savo sėkmės istoriją, kaip pomėgis tapo verslu, bet ir pademonstruos savo firminių cheminių triukų.

Rinkodaros profesionalas Žilvinas Freigofas sako, kad piktas klientas, garsiai išreiškiantis jums savo nepasitenkinimą, yra pats geriausias, nes klausydami jo galite taisyti savo klaidas ir tobulinti savo verslą. Pagrindiniai rinkodaros principai, pradedančio verslo rinkodaros ypatumai, partizaninio marketingo principai, interneto technologijų pritaikymo galimybės rinkodaroje, kūrybiškumo ir žinojimo galia, - visa tai Žilvino Freigofo pranešime. 

Transliacijos programa: 

Sėkmės istorija „Parduok mėgintuvėlį". Renata Česūnienė, chemijos mokslų daktarė, chemijos mokytoja,  NDG chemijos pamokų projekto “Muziejus – mokykla - moksleivis” edukatorė. Nuostabaus sūnaus mama.

“Konkurencinga rinkodara mažomis lėšomis“ Žilvinas Freigofas, www.rinkodara.lt vadovas, rinkodaros srityje dirba nuo 2001 metų. Aktyviai kuria, įgyvendina, vysto naujus verslo ir viešuosius projektus, konsultuoja marketingo planavimo ir naujų idėjų įgyvendinimo klausimais. 

Projektas „Išmani moteris“ vyksta 12 savaičių, tiesioginės renginių transliacijos DELFI TV – kiekvieną ketvirtadienį nuo 17 val. – iki birželio 11 d. 

Norinčios dalyvauti projekte “Išmani moteris” turėtų užsiregistruoti www.ismanimoteris.lt. 
Projekto vykdytojas – VšĮ “Versli Lietuva”.