Tiesioginės transliacijos pradžia – birželio 11 d. 17 val.

„Jeigu nepabandei, tuomet atsakymas NE“, - taip sakė investuotojas Algimantas Variakojis projekto „Išmani moteris“ dalyvėms savo pranešime apie tai, ar reikia verslo idėjomis dalintis su investuotojais.

Šį ketvirtadienį ateina laikas projekto dalyvėms stoti prieš investuotojus ir per 3 minutes pristatyti savo idėją.

Tam ryšis apie 15 moterų iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių. 

Jos 12 savaičių dalyvavo projekte „Išmani moteris“, lankėsi renginiuose arba stebėjo juos nuotoliniu būdu, plėtojo savo idėją su mentoriais ir bendramintėmis, o projektui besibaigiant yra pasirengusios priimti paskutinį „Išmanios moters“ joms mestą iššūkį, - prisistatyti investuotojams.

Jas palaikyti atvažiuos ne tik jų mentoriai, bet ir projekto globėjai ir iniciatoriai – ūkio viceministras Marius Skarupskas ir VšĮ „Versli Lietuva“ generalinis direktorius Mantas Nocius.

„Statistika rodo, kad Lietuvoje moterys vis dar mažai kuria ir vadovauja verslams. Vis dėlto toks projekto „Išmani moteris“ populiarumas rodo, kad moterys nori veikti, yra aktyvios, todėl gavusios šiek tiek palaikymo gali atskleisti savo potencialą ir sukurti naujų verslų, ir tuo pačiu prisidėti prie Lietuvos ekonomikos augimo“, – sakė ūkio viceministras Marius Skarupskas.

Transliacijos metu 17-19.30 val.:

Ūkio viceministro Mariaus Skarupsko sveikinimas

VšĮ „Versli Lietuva“ generalinio direktoriaus Manto Nociaus sveikinimas

Projekto dalyvės Rūtos Špakauskienės žodis

Projekto dalyvių prisistatymai investuotojams

Projektas „Išmani moteris“ vyko 12 savaičių Klaipėdoje, Kaune ir Šiauliuose. Tiesioginė transliacija iš Kauno birželio 11 d. – finalinis renginys. 

Projekto vykdytojas – VšĮ “Versli Lietuva”, iniciatorius – LR ūkio ministerija.