Transliacija baigėsi

KTUKarjeros dienos 2015“ – tai didžiausia Baltijos šalyse karjeros kontaktų mugė, atvira ne tik KTU, bet visų Kauno universitetų studentams ir absolventams bei moksleiviams.

Pirmą kartą masiniu visų Kauno aukštųjų mokyklų renginiu tapusioje mugėje laukiama apie 7 tūkst. studentų ir moksleivių, prisistatys daugiau nei 130 įmonių ir organizacijų.

Šiemet mugės akcentas – sėkmingų karjeros pasirinkimo modelių atskleidimas per tikrus pavyzdžius, įkvepiančias gyvenimo istorijas. Gyvename asmenybių amžiuje, kai vertinamas individualumas, o terminas „sėkminga karjera“ įgauna naujų atspalvių.

Pirmą kartą karjeros kontaktų mugės metu vyks KTU alumnų konferencija. Pranešimus skaitys ir diskutuos Universitetą baigę skirtingų sričių profesionalai: įmonių grupės „Lietuvos energija“ vadovas Dalius Misiūnas, KTU Ekonomikos ir verslo fakulteto dekanė Edita Gimžauskienė, inovatyvios įmonės UAB „Elinta“ vadovas Vytautas Jokužis ir kitos verslo bei akademinio pasaulio asmenybės. Sėkmės istorija dalinsis ypatingas svečias – lenktynininkas Benediktas Vanagas.

KTU „Karjeros dienos 2015“ – tai tūkstančių jaunų žmonių ir karjeros profesionalų susitikimo vieta, proga pasidalinti požiūriais ir patirtimi. Šiandien, kai karjeros pasirinkimo neriboja geografiniai rėmai, o dėl galimybių suvilioti talentingus mūsų aukštųjų mokyklų absolventus varžosi pasaulinės įmonės, ypač svarbūs renginiai atskleidžiantys galimybes Lietuvoje.

Konferencijos STARTAS Į SĖKMĘ programa:

11.00–11.10 KO NORI DARBDAVIAI
Pranešėjas: Tomas Urbonas, UAB „SONARO“ vadovas ir vienas iš įkūrėjų, KTU Alumnų asociacijos valdybos narys.

11.15–11.25 KARJEROS PLANAVIMAS: NAMŲ DARBAI, KURIUOS GALIME ATLIKTI KIEKVIENAS
Pranešėjas: Dalius Misiūnas, UAB „Lietuvos energija“ įmonių grupės valdybos pirmininkas, KTU Alumnų asociacijos prezidentas.

11.30–11.40 KĄ GALI DUOTI UNIVERSITETAS
Pranešėja: prof. Edita Gimžauskienė, KTU Ekonomikos ir verslo fakulteto dekanė, KTU Alumnų asociacijos valdybos narė.

11.45–12.45 val. DARBDAVYS–STUDENTAS–UNIVERSITETAS: BENDRAVIMAS IR BENDRADARBIAVIMAS

Plenarinė diskusija. Dalyvauja:
Dalius Misiūnas, UAB „Lietuvos energija“ įmonių grupės valdybos pirmininkas, KTU Alumnų asociacijos prezidentas.
Tomas Urbonas, UAB „SONARO“ vadovas ir vienas iš įkūrėjų; visuomenininkas; mentorius, KTU Alumnų asociacijos valdybos narys.
Edita Gimžauskienė, Kauno technologijos universiteto, Ekonomikos ir verslo fakulteto dekanė; KTU Alumnų asociacijos valdybos narė.
Gintautas Galvanauskas, Banko „Danske Bank“ generalinis direktorius;
Vytautas Jokužis, UAB „Elinta“, elektronikos inžinierius, technologijos mokslų daktaras, verslininkas, aukštųjų technologijų įmonių grupės „Elinta“ įkūrėjas ir vadovas.
Andrius Francas, UAB ,,Alliance for Recruitment”, didžiausios personalo paieškos ir atrankos kompanijų Lietuvoje partneris bei vystymo direktorius.

13.00–14.00 KIEKVIENAM – SAVAS DAKARAS
Diskusija-susitikimas su žymiausiu Lietuvos lenktynininku Benediktu Vanagu

14.10–14.30 ŽAISK, KURK, ATRASK
Pranešėjas: Aidas Pašilis, „Callcredit Information Group“ duomenų bazių vystymo grupės vadovas

14.35–14.55 GALIMYBĖS IR PERSPEKTYVOS STUDENTAMS
Pranešėjas: Kamilė Ciechanavičiūtė, „Virtustream LT“ generalinė direktorė

15:00 Konferencijos pabaiga.