Tiesioginės transliacijos pradžia balandžio 2 d. 9 val.

Konferencijos programą galite rasti ČIA.

„Jaunimo NVO ir valdžios sektorių partnerystė“- tai pirmą kartą Lietuvoje vyksianti tokio pobūdžio konferencija, kurios metu bus aptariama jauno žmogaus Lietuvoje ir Europoje vizija iki 2020 m. bei konkretūs žingsniai šios vizijos įgyvendinimo link.

Konferencijos dalyviai ir pranešėjai diskutuos tokiomis temomis kaip jaunas žmogus Lietuvoje 2020 m., jaunimo NVO ir valdžios partnerystė, vystant demokratinius procesus, jaunimo NVO − aktyvių piliečių ugdymo platforma, kodėl verta investuoti į jaunus žmones bei ar jaunas žmogus Lietuvoje matomas kaip problema, ar kaip galimybė.

Tarp konferencijos pranešėjų – Lietuvoje ir Europoje žinomi politikos, verslo, aktyvūs visuomenės atstovai: Europos Parlamento pirmininko patarėjas A. Pranckevičius, rizikos kapitalo fondo „Nextury Ventures“ generalinis direktorius M. Glodas, sociologė R. Žiliukaitė, atlikėjas G. Liaudanskas, grupės „Antis“ lyderis, architektas A. Kaušpėdas ir kt. Iš viso konferencijoje savo idėjomis jaunimui svarbiomis temomis dalinsis net 18 Lietuvos ir užsienio atstovų.

Konferencijoje iškeltais pasiūlymais bei idėjomis LiJOT dalinsis su skirtingų sektorių atstovais. Taip bus siekiama bendro susitarimo dėl konkrečių krypčių, kurių link bus judama ugdant jauną žmogų Lietuvoje artimiausius penkerius metus.