Transliacija baigėsi

Žymiausiose pasaulio scenose koncertuojantis akordeonistas Martynas Levickis birželio 20-osios vakarą kviečia susitikti Vilniuje vyksiančiame festivalyje „Kultūros naktis“. Jaunasis akordeono virtuozas čia pristatys programą „Martynas Levickis. Ekstremalus klasikos pliūpsnis“.

Martynas Levickis Lietuvos publikai geriausiai pažįstamas kaip televizijos projekto „Lietuvos talentai 2010“ laimėtojas. Jaunasis muzikantas, rengiantis koncertinius turus ne tik Europoje, bet ir Jungtinėse Amerikos Valstijose, yra Londono Karališkosios Muzikos Akademijos absolventas. Be to, be daugybės kitų laimėjimų, šiais metais Martynui buvo įteiktas „Pasaulio lietuvio 2013” apdovanojimas.

Martynas nenustoja stebinęs savo ištikimų klausytojų, o pastarieji negaili gero žodžio muzikantui, kurio tikslas - kuo daugiau žmonių sužavėti akordeono muzika.

Martyno Levickio koncertas vyks birželio 20 d. nuo 22 val. vienos nakties kultūros ir meno festivalio „Kultūros naktis“ metu. Koncertas rengiamas Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje, kur skambės ir eksperimentinė, ir laiko patikrinta klasikinė muzika.