Tiesioginės transliacijos pradžia rugsėjo 3 d. 19 val. Transliaciją užtikrina portalas „Kas vyksta Kaune“.

Vasara su „Kitokiais pasikalbėjimais“ baigėsi, tačiau įdomūs pašnekovai ir charizmatiški pokalbių vedėjai - dar ne! Portalo „Kas vyksta Kaune“ organizuojamas projektas „Kitokie pasikalbėjimai“ rudenį pasitinka į svečius pasikviesdamas Andrių Tapiną.

Įvairių socialinių akcijų idėjų autorius, aktyvus kovotojas prieš kvailius, vienas įtakingiausių Lietuvos žurnalistų, populiariausių laidų vedėjas, vienas iš Lietuvos sportinio pokerio federacijos įkūrėjų, rūpestingas dviejų vaikų tėvas, puikus vyras jau šį trečiadienį atvyksta į „Ryšių kiemelį 837“!

Diskusijos moderatorius humoristas Paulius Ambrazevičius, kuris žada, jog dvi valandos pokalbio tikrai neprailgs.

Tai bus jau 22-asis „Kitokių pasikalbėjimų“ svečias. Prieš tai su kauniečiais diskutavo Mantas Katleris, Vytaras Radzevičius, Robertas Petrauskas, Arūnas Valinskas, Justinas Jankevičius, Antanas Guoga, Jonas Nainys, Arnoldas Lukošius, Timūras Augucevičius, Mantas Stonkus, Andrius Žiurauskas, Andrius Kupčinskas, Algirdas Kaušpėdas, Giedrius Drukteinis, Paulius Ambrazevičius, Andrius Mamontovas, Algis Ramanauskas, Vaidas Baumila, Marijonas Mikutavičius, Andrius Užkalnis ir Remigijus Šimašius.

Klausimus bei pastebėjimus jau dabar galite siųsti el. paštu kaunas@kasvyksta.lt.