Tiesioginės transliacijos pradžia spalio 22 d. 19 val. Transliaciją užtikrina portalo „Kas vyksta Vilniuje“ komanda

Itin didelio populiarumo sulaukęs pokalbių šou „Kitokie pasikalbėjimai“ nuo spalio 22 d. vyks ir sostinėje – „Tamsta“ klube!

Pirmame sezone Kaune dalyvavo net 23 įdomios bei iškalbingos asmenybės, o dažniausiai per diskusijas visiems net neužtekdavo vietų.

Diskusijos Vilniuje vyks kas antrą trečiadienį. Su malonumu pranešame, jog pirmuoju antrojo sezono svečiu taps filmų „Redirected / Už Lietuvą!“, „Zero“ bei „Zero II“ žvaigždė Mindaugas Papinigis!

Jo sodraus ir žemo balso neįmanoma sumaišyti su kieno nors kitu. Jau dabar į savo gyvenimo aprašymą Mindaugas drąsiai gali įtraukti ne tik vaidmenis lietuvių autorių kurtose kino juostose, bet ir vaidmenį filme „Transsiberian“, kurį susuko Holivudo kūrėjai.

Pokalbį su Vova moderuos į vedėjo kėdę grįžtantis komikas Justinas Jankevičius.

„Kitokių pasikalbėjimų“ rėmėjas „Knygų klubas“ vienam laimingajam, atėjusiam į šį pokalbį su M.Papinigiu, padovanos knygą „Traukinių žymėjimas“. Būtent šis Irvine'o Welsho romanas vilniečiui yra mėgstamiausias.

Klausimus bei pastebėjimus jau dabar galite siųsti el. paštu mantas@kasvyksta.lt, o renginį bus galima stebėti ne tik gyvai, bet ir DELFI TV.