Tiesioginės transliacijos pradžia lapkričio 27 d. 19 valandą. Renginį organizuoja ir transliaciją užtikrina portalas "Kas vyksta Kaune".

Pirmą kartą per 28-ias „Kitokių pasikalbėjimų“ diskusijas vienos svečio kėdės nebeužteks. Šią savaitę į „PuntoJazz“ palėpę atvyksta improvizacinės muzikos ir lyrikos minčių išraiškas į vieną sujungusi grupė „Jama&W“.

Taip pat pirmą kartą jus į diskusiją pakviesime ne, kaip įprasta, trečiadienį, o ketvirtadienį – lapkričio 27 dieną, 19 valandą.

Tačiau jau ne pirmą kartą mūsų „Kitokius pasikalbėjimus“ moderuos komikas Paulius Ambrazevičius. Jis į vedėjo kėdę sugrįžta po beveik trijų mėnesių pertraukos.

„Jama&W“ pasivadinę Rokas Grajauskas bei Arūnas Blažys yra visiški repo improvizacijos (freestyle) virtuozai. Į savo pasirodymus jie dažnai įtraukia ir publiką, tad susirinkę „PuntoJazz“ palėpėje gali tikėtis ir įvairių žaidimų.

Po savaitės „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ Kaune dalyvaus vienas garsiausių Lietuvos kino režisierių Emilis Vėlyvis. Jo sukurtas filmas „Redirected“ jau tapo pelningiausiu filmu Lietuvos istorijoje.