Transliacija baigėsi

Liepos 23 dieną ant „Ryšių kiemelio 837“ scenos lips ir su kauniečiais portalo „Kas vyksta Kaune“ organizuojamame projekte „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ bendraus pramogų verslo veikėjas, TV laidų vedėjas, aktorius bei visuomenės veikėjas Algis Ramanauskas, o renginį ves humoristas Justinas Jankevičius.

Algis Greitai niekada neieško žodžio kišenėje ir rėžia tą, ką ir galvoja. Jau antrus metus iš eilės didelio atgarsio sulaukia jo steigiami „Metų šūdų“ apdovanojimai. Neretai vilnietis žiniasklaidos eteryje atsiduria ir dėl savo riebių frazių. Būtent apie jo aštrų liežuvį, kritikuojamus personažus, veiklą šou pasaulyje bei kitus įdomius dalykus ir diskutuosime su vakaro svečiu. Klausimus uždavinėti galės ir susirinkusi publika.

Tuo tarpu J.Jankevičiui tai bus jau trečioji vedama „Kitokių pasikalbėjimų“ diskusija. Prieš tai jis kalbino Andrių Žiurauską bei Andrių Kupčinską.

Tai bus jau septynioliktasis „Kitokių pasikalbėjimų“ svečias. Prieš tai su kauniečiais diskutavo Mantas Katleris, Vytaras Radzevičius, Robertas Petrauskas, Arūnas Valinskas, Justinas Jankevičius, Antanas Guoga, Jonas Nainys, Arnoldas Lukošius, Timūras Augucevičius, Mantas Stonkus, Andrius Žiurauskas, Andrius Kupčinskas, Algirdas Kaušpėdas, Giedrius Drukteinis, Paulius Ambrazevičius ir Andrius Mamontovas.

Klausimus bei pastebėjimus jau dabar galite siųsti el. paštu kaunas@kasvyksta.lt, o renginį bus galima stebėti ne tik gyvai, bet ir internetu, portale „Kas vyksta Kaune“.

Dar kitą savaitę (07.30) „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ dalyvaus dainininkas Vaidas Baumila.