Kovo 27 dieną 19.30 valandą vyko tiesioginė „InŽi“ mados namų Haute Couture 2014 – 2015 kolekcijos pristatymo transliacija. Siūlome pasižiūrėti jos akimirkas

Dizainerė Ingrida Žitkuvienė neabejoja, kad renginys svečius nustebins ypatinga praėjusio laikmečio atmosfera. Speciali muzika, prabangus aromatas ir unikali renginio scenografija svečius nukels į XIX amžiaus pabaigą, kuri, kaip teigia Ingrida Žitkuvienė, alsuoja romantika, pakeri ištaiginga prabanga ir žavi išskirtine kultūra.

„InŽi“ mados namų įkūrėja prasitaria, kad ši kolekcija pražys nuostabiausiais žiedais: „Tiek kolekcijos suknelės tiek jas gaubiantis specialus Dolce&Gabana aromatas, kiekvienam primins pavasario, vasaros, rudens gėles. Įspūdį sustiprins ir klasikos garsai persipynę su šių dienų muzika. Kaip jau buvau minėjusi anksčiau, visos kolekcijos suknelės bus puoštos ypatingais Sophie Hallette nėriniais, kurie derės su kruopščiai parinktais žemiškų spalvų audiniais. Labai tikiuosi, kad šis renginys galiausiai prišauks nuostabius, šiltus ir žydinčius orus!“.

Trapi moteriška svajonė pražys gėlėmis... Pasigrožėkime pasaka kartu su "Inži".