Pristatymo šou atidarė žvilgančiais žvyneliais siuvinėtas šilkinis kimono su rankomis pieštais bijūnais ir opalais – jis Paryžiaus Atradimų rūmuose susirinkusius žiūrovus nukėlė į rytietiškų svajonių pasaulį. Plunksnomis ir kristalais dekoruotos subtilios „Ralph & Russo“ suknelės buvo vertos net imperatorės drabužių spintos.

Australų kūrybos direktorė Tamara Ralph sakė, kad jų ateljė bendradarbiauja su meistrais iš viso pasaulio, kad sukurtų unikalius audinius ir medžiagas, pradedant „Swarovski“ sferomis bei opalais ir baigiant trimačiais gėlių žiedais bei stručio plunksnomis.

Žakardinė suknia ir pelerina su aukso gijomis ir ametisto karoliukais tapo pagarbos duokle Azijos dekorui ir savaime leido sugrįžti į natūralią aplinką. Neoninės spalvos ir mėtų žalumo spalva suteikė prieskonių kūno spalvų ir blyškios rožinės spalvos ansambliams, kurių audiniai – subtilus šilkas ir organza – plevėsavo klostėmis, kraštais ir pelerinomis.

Šį prekės ženklą mėgsta karališkosios įžymybės. Štai Meghan Markle, pozuodama sužadėtuvių nuotraukai, vilkėjo juoda „Ralph & Russo“ suknele.

Kembridžo kunigaikštienė taip pat kreipėsi į šiuos mados namus, tapusius pirmuoju britų prekės ženklu, kuris beveik per šimtą metų buvo pakviestas dalyvauti aukštosios mados savaitėje.