Pristatymas surengtas sename turguje „Carreau du Temple“. Mados spektaklis prasidėjo ant podiumo nusileidus aukso spalvos grotoms. Metalo ir blizgučių netrūko ir demonstruotuose ansambliuose.

Modeliai, puikiai įsijautę į pristatymo nuotaiką, ant podiumo demonstravo stilingus odinius švarelius bei kelius siekiančius ilgaaulius. Akį traukė stilingi aksesuarai ir trumpos suknelės.

Trumpas blizgaus škotiško motyvo sijonas derintas prie rėkiančios rožinės spalvos tviskančios rankinės ir pilku megztiniu.

Ant podiumo netrūko ir žirneliais dabintų audinių. Tarsi per didelis juodos ir baltos spalvų paltas derintas prie veidrodinių auskarų ir trumputės rožinės suknelės. Modeliai pasirodė pasipuošę ir įspūdingomis plačiabrylėmis skrybėlėmis bei masyviais sidabro auskarais.

Kolekcijos pristatymo kulminacijos metu ant podiumo pasirodė visi modeliai – visos merginos vilkėjo berniukiškus juodus odinius švarkelius, o po jais – aukso ir sidabro spalvos sukneles. Dar vienas prieskonis – blizgūs juodi ilgaauliai.

Šiais metais buvo sulaužyta ir mados namų taisyklė – pristatymo pabaigoje ant podiumo nepasirodė „Saint Laurent“ dizaineris Hedi Slimane.