Dizaineris Rafas Simonsas 2014 metų rudens – žiemos kolekciją pristatė puošniuose Rodino muziejaus soduose, kur buvo pastatyta baltos spalvos pailga konstrukcija, švietusi tarp žalumos.

Ant podiumo pražydus kolekcijos modeliams iš įvairių laikotarpių, patalpą nuklojo baltos orchidėjos. Tuo tarpu „Christian Dior“ vadovas Sidney Toledano atsisėdo tarp elegantiškai apsirengusių J. Lawrence ir E. Watson.

Šou svečiai pirmiausia buvo nukelti į XVIII amžiaus Prancūziją – modeliai tarsi per pobūvį sukosi apvaliu podiumu, vilkėdami sukneles su plačiais sijonais, vertais Marijos Antuanetės.

Prie suknelių buvo derinami futuristinių raštų diržai, o viso šou metu ant podiumo tryško ryškiai raudonos, oranžinės ir tamsiai mėlynos aukštakulnių spalvos.

Tiesaus kirpimo suknelės ir lanko formos auskarai priminė svinguojantį 7-ąjį dešimtmetį, o netrukus ant podiumo pasirodė ir astronautų verti kombinezonai.

Žiemiškoje kolekcijoje dominavo balti, juodi ir pilki atspalviai. Joje taip pat buvo matyti kelius siekiantys Eduardo laikotarpio stiliaus kailiniai su padidintomis apykaklėmis.

Ant XVIII amžiaus įkvėptų ir ekstravagantiškai siuvinėtų paltų šmėžavo pastelinės spalvos. Modelių plaukai buvo palaidi, o akys padažytos lengvais žėrinčių spalvų prisilietimais.

Per laiką keliaujančioje R. Simonso kolekcijoje modernumas buvo maišomas su senove. Tai atsispindėjo ir drąsus „Christian Dior“ sprendimas baltą podiumą pastatyti istoriniuose Rodino soduose.