Prabangos prekes siūlantiems mados namams teko garbė atidaryti Paryžiaus mados savaitę, kurioje bus demonstruojamos 2017–2018 metų rudens ir žiemos drabužių kolekcijos. Atidarymo renginys vyko kieme šalia nebaigto statyti Paryžiaus daugiabučio. Aplinkui buvo matyti dulkėtos konstrukcijos ir styrantys pastoliai.

Prasidėjęs mados šou atrodė kaip visiška skurdžios ir nykios aplinkos priešingybė. Podiumu pirmiausia pražygiavo siauras, trumpas ir itin atviras odines sukneles demonstruojantys modeliai.

Susirinkusiai išskirtinei publikai dizaineris A. Vaccarello surengė tikrą staigmenų kupiną spektaklį: demonstruojami apdarai buvo pagaminti iš skirtingų spalvų odos, aksomo; vintažinius modelius keitė paplatinto silueto švarkai; kolekcijoje nestigo kailinių paltų, plačių kelnių ir, žinoma, spindinčių faktūrų.

Šou pabaigoje publika galėjo dar kartą įsitikinti įspūdingu juodo audinio ir sidabro spalvos detalių derinio kuriamu efektu. Pademonstruoti modeliai, kad ir dvelkė seksualumu, nestokojo rafinuotumo bei elegancijos.