Konferencijoje žymus Lietuvoje modelis pastebėjo, jog svarbiausia pakankamas ūgis – nuo 173 cm. „Strazdanos, atlėpusios ausys ar kiti „trūkumai“ jūsų akimis mados pasaulyje gali tapti dizainerių graibstomu išskirtiniu jūsų ženklu“, – pasakojo M. Jonaitytė.

Agentūros vadovė pažymėjo, jog keli kilogramai ar patirties nebuvimas nėra trūkumas. Kaip ir tai, iš kokio miesto esate ar dar neturite aštuoniolikos: „Laukiame ir jaunesniu merginų, kurio keturiolikos ar penkiolikos jau yra tinkamo ūgio ar iki jo dar turėtų užaugti. Per kelerius metus kartu išmokstame pozuoti, vaikščioti, pasidarome pradines fotosesijas. Taip sutaupoma laiko, nes sulaukus tinkamo amžiaus galima iškart pradėti dirbti“.

Tiesioginės transliacijos metu Meda Jonaitytė įsteigė prizą tam, kuris pasiūlys gražiausią lietuvišką atitikmenį angliškiems išsireiškimams „Plus Size“ ir „Curvy“. Siūlymus galite teikti komentaruose, o laimėtojui atiteks SVR kosmetikos priemonių rinkinys.

Modelių medžioklę IMAGE GROUP pradeda rugsėjo 16 d. Šiauliuose.

Kastinguose laukiami ir vaikinai. Tikrink datas savo mieste, galbūt šis susitikimas pakeis tavo gyvenimą!

Rugsėjo 16 d. 17.00. Šiauliai. „Coffee Inn“. Vilniaus g. 136.
Rugsėjo 17 d. 15.00. Klaipėda. PC „Akropolis“. Parduotuvė “Bershka. Taikos pr. 61.
Rugsėjo 21 d. 16.00. Mažeikiai. Mažeikių rajono savivaldybės kultūros centras. Naftininkų g. 11.
Rugsėjo 23 d. 17.00. Kaunas. PC „Akropolis“. Parduotuvė „Bershka“. Karaliaus Mindaugo pr. 49. Rugsėjo 24d. 15.00. Vilnius. PC „Ozas“. Parduotuvė „Bershka“. Ozo g. 18.
Rugsėjo 27 d. 17.00. Panevėžys. Kultūros centras. Panevėžio bendruomenių rūmai. Kranto g. 28.
Rugsėjo 29 d. 17.00-18.00. Vilnius. Modelių agentūra „Image Group“. Švitrigailos g. 11С.