Merginas, vilkėjusias švarkais ir suknelėmis su voverėmis, lapėmis bei vaikiškomis gėlių formomis, stebėjo supermodelis Eva Herzigova bei birtų modelis ir „Dolce&Gabbana“ ambasadorius Davidas Grandy.

Iš metalinių siūlų megzti gobtuvai priminė šarvus, kuriuos dėvėdavo normandų užkariautojai Domenico Dolces gimtojoje Sicilijoje. Smailianosiai bateliai buvo dekoruoti brangakmeniais ir stilizuotų lelijų motyvais, o spalvoti įsikišami bateliai buvo su stambiais, puošniais kulnais.

Permatomos rožinės ir žalios suknelės ties juosmeniu buvo suveržtos viduramžiškomis korsetą primenančiomis liemenėmis.

Banguojanti raudonia suknia su voverėmis ir gėlėmis bei pelerina, kuri vilnijo nuo kaklo sprando, buvo paskutinis šou modelis prieš sidabrinių kareivių falangą, surengusią finalinį paradą.

Missoni“ atsisakė savo firminių zigzagų sportiškos moters garderobe ir padengė jį geometrinėmis formomis.

Viena iš šių mados namų įkūrėjų Rosita Missoni su šeima stebėjo šou iš podiumo galo. Rankinės, diržai ir švarkeliai buvo padengti spalvotomis stiklo šukėmis. Šios formos buvo atkartotos ir vieno žieminio palto raštuose.

Plačios kelnės su miniatiūriniais zigzagais plavėsavo aplink čiurnas. Jos baigdavosi aštriais arba džersio atraitais virš odinių ilgaaulių su mediniais kulniukais.

Platūs sijonai laisvai krito nuo klubų, o siauri pieštuko formos sijonai vienoje pusėje prasiskirdavo, atidengdami ilgas kojines.