Įžymybių pilname renginyje, kuriame taip pat dalyvavo aktoriai ir dainininkai, M. Markle lipo ant scenos paskelbti, kad apdovanojimas už geriausios moteriškos kolekcijos sukūrimą atitenka Clare Waight Keller. Mados namų „Givenchy“ kūrybos vadovė buvusiai aktorei M. Markle sukūrė vestuvinę suknelę gegužę vykusioms jos jungtuvėms su princu Harry‘iu.

Britų mados tarybos organizuojamu renginiu siekiama surinkti lėšų būsimiems mados talentams. Šiemet „British Fashion Awards“ apdovanojimai atiteko keliems Italijos dizaineriams, įskaitant metų dizaineriu tapusį mados namų „Valentino“ kūrybos vadovą Pierpaolo Piccioli. Italų prabangos ženklas „Gucci“ išrinktas metų prekės ženklu, o italų dizainerė Miuccia Prada pagerbta apdovanojimu už išskirtinius pasiekimus.

Tarp kitų laimėtojų buvo dizaineris Virgilis Ablohas, už savo prekės ženklą „Off-White“ gavęs „Miestietiškos prabangos“ apdovanojimą, mados namų „Balenciaga“ kūrybos vadovas Demna Gvasalia, tapęs metų aksesuarų dizaineriu, ir „Dior“ vyrams skirtų drabužių kūrybos vadovas Kimas Jones‘as, paskelbtas metų inovatoriumi.