Devintajame praeito amžiaus dešimtmetyje vyravusį disko stilių primenantys apdarai tviskėjo apšviesti Paryžiaus simboliu laikomo statinio šviesų.

Ilgu ir plačiu podiumu žingsniuojančios manekenės demonstravo blizgučiais nusagstytus kostiumus ir odinius šortus paaukštintu juosmeniu. Kuriamą įspūdį sustiprino plunksnomis puošti aukštakulniai.

Kolekcijoje taip pat figūravo baltos, rauktos suknelės, tarp kurių kartais įsimaišydavo kraujo raudonumo akcentai. Įvaizdį meistriškai papildė aksesuarai – iš pažiūros didokos beretės ir kutais puošti ilgaauliai.

Kolekcijos pristatymas šių metų Paryžiaus mados savaitėje – tai pirmasis „Saint Laurent“ suorganizuotas šou po kiek anksčiau šį mėnesį ištikusios vieno iš mados namų įkūrėjo Pierre Berge‘o mirties.

Šis žmogus buvo ne tik garsiojo mados dizainerio Yves Saint Laurento verslo partneris, bet ir artimas bičiulis, širdies draugas.

Tarp žiūrovų, susirinkusių į kolekcijos pristatymą, buvo galima pastebėti roko žvaigždę Lenny Kravitzą, taip pat JAV ir Prancūzijos aktores – Robin Wright ir Beatrice Dalle. Norėdami pasigėrėti įspūdingu reginiu, prie Trokadero fontano sugūžėjo šimtai paryžiečių ir miesto svečių.