Ant podiumo pasirodžiusiuose apdaruose karaliavo balta ir šviesiai ruda spalvos. Pasirodymą pradėjo balta suknelė-marškiniai su raukiniais ir odos detalėmis puoštas apsiaustas iš PVC plastiko su didelėmis kišenėmis.

Prie daugumos naujųjų kūrinių buvo priderinti odiniai diržai, įkvėpti įvairiems reikmenims neštis skirti diržai. Natūralūs atspalviai, kupini mados namams būdingų odos prisilietimų, ankštos korsetą primenančios formos ir detalės iš PVC plastiko vėliau užleido vietą sportiškesniems apdarams, burgundiškiems atspalviams, mandarino oranžinės, tamsiai mėlynų džinsų ir konjako spalvoms.

Modeliai mūvėjo motociklininko šortus, priderintus prie kailinių švarkelių, primenančių baikerių paltus. Ant nugaros puikavosi kompanijos logotipas.

Džinsinio audinio vyriško tipo paltai iki kelių buvo vilkimi su trumpais sijonais, o odinės striukės su iškilusiu „Fendi“ logotipu, dviguba F raide, buvo vilkimos tarsi suknelės. Blyškios rožinės spalvos podiumu einantys modeliai avėjo patogius aukštakulnius ar moteriškus sandalus.

Kolekcijoje pademonstruotos žymiosios „Fendi“ per petį permetamos rankinės ir nauji jų variantai iš minkštos odos arba džinsinio audinio bei su dviguba rankena, mat kompanija pastebėjo, kad ši detalė susilaukė didelės sėkmės tarp jaunųjų pirkėjų. Žymioji sėkmingoji „Fendi“ „Peekaboo“ rankinė šioje kolekcijoje buvo pristatyta su naujomis keičiamomis rankenomis ir padengta naujuoju „DeFender“ – aksesuaru, padengiančiu rankinę ir šitaip suteikiančiu daugiau vietos bei kišenes.