Podiumo gilumoje buvo galima išvysti ir atverstą didžiulę pasakų knygą, ir aukso karietą, ir laikrodį, kurio rodyklės nenumaldomai artėjo prie vidurnakčio. Kitaip tariant, D. Dolce ir S. Gabbana pristatymo svečius pakvietė į tikrų tikriausią spalvų ir formų pasaką.

Dizainerių 2016 metų šaltajam sezonui siūlomoje kolekcijoje dominavo suknelės, primenančios tokių pasakų gražuolių kaip Pelenė ir Snieguolė aprėdus.

Pasakos iliuziją kūrė ir tokios smulkmenos kaip karietų motyvai, blizgūs galvos aksesuarai ir veidrodėliai, puošti visiems puikiai žinomu klausimu „Veidrodėli, pasakyk, kas pasaulyje gražiausia?“.

Apdarai buvo kruopščiai siuvinėti Fėjos Krikštamotės ir kurpaičių motyvais. Didelio dėmesio ir ovacijų sulaukė ypatingoji šviesiai mėlynos spalvos tviskanti Pelenės puotos suknelė akcentuotais pečiais.

Kolekcijoje „Fashion Fabulous Fantasy“ nebuvo pamirštas ir Princas, kurio įvaizdis buvo perteiktas per tamsius kostiumus, karališkomis blizgiomis regalijomis dekoruotus švarkus vilkėtus prie trumpų kelnių.

Viena juoda blizgiais žvyneliais dekoruota suknelė pavadinta „Besvajojant apie mano Princą“.

Pasakų elementai puošė ir tarsi per didelius megztinius, derinamus prie kelnių ir avalynės, kurios pagrindiniai akcentai – skaidrus ir aukso spalvos kulnas.

Dizaineriai naujausioje 2016 metų šaltojo sezono kolekcijoje gausiai naudojo ir gėlių bei kačių šeimos plėšrūnų kailio raštų motyvus, kurie nugulė ant suknelių, kelnių ir palaidinių. Gėlėmis D. Dolce ir S. Gabbana puošė švarkų pečius ir galvos aksesuarus.

Blizgančiomis gėlėmis dizaineriai dekoravo ir juodos bei baltos spalvos tvido paltus ir plačias sukneles. Modeliai podiumu ėjo ir pasidabinusios žemę šluojančiais sijonais ir juodais nėriniais. Pristatymo pabaigoje pristatymo svečių akis dizaineriai pradžiugino trumpomis rožinėmis ir sidabro suknelėmis.