Podiumu žingsniavo gražiausi pasaulio modeliai, tarp kurių ir „Dior“ kosmetikos veidas Bella Hadid. Atostogoms bei kruizams ateinančiais metais prancūzų mados namai siūlo daug suknelių, sijonų ir palaidinių, dekoruotų Azijos ir Afrikos tradicinių raštų motyvais bei siuviniais.

„Dior“ kūrybinei komandai vadovaujantys Lucie Meier ir Serge‘as Ruffieuz sako įkvėpimo sėmęsi „ne tik iš pokario elito damų spintų, bet ir minėtajam laikotarpiui būdingo atsainumo ir nuotykių troškimo“.

Specialiai mados pristatymo proga garbingi svečiai iš Londono į Blenheimo rūmus, kur gimė buvęs Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Winstonas Churchillis, vyko traukiniais. Tai jau trečiasis kartas, kai „Dior“ savo kolekciją pristato būtent šioje vietoje. „Dior“ čia lankėsi 1954 ir 1958 metais.

„Dior“ skiriamuoju ženklu tapęs „Bar“ švarkelis ir šioje kolekcijoje neliko nepastebėtas – pristatyta dar viena jo interpretacija. Šį kartą švarkelis šiek tiek ilgesnis nei įprastai, dengia klubus.

Mados namai 2017 metų kruizinėje kolekcijoje išbandė drabužių sluoksniavimą – ant podiumo pristatytas ne vienas toks daugiasluoksnis derinys, pavyzdžiui, kelnių ir sijono.