Tai – antrasis Željko Obradovičiaus auklėtinių pralaimėjimas iš eilės skaičiuojant ir akistatas vietiniame fronte: savaitgalį „Fenerbahče“ krito po pratęsimo 78:83 prieš kuklią Bandirmos „Banvit“ ekipą.

Strategas mūšyje su autsaideriais į aikštę metė toli gražu ne visus savo pavojingiausius ginklus.

Rungtynėms net nebuvo registruoti Janas Vesely, Nikola Kaliničius ir Marko Guduričius, o Erickas Greenas žaidė vos 5 minutes. Tiesa, kai kuriems kertiniams „Fenerbahče“ žaidėjams dėl šios priežasties teko itin didelis krūvis. Pavyzdžiui, Luigi Datome žaidė 39 min., Nicolo Melli – 36 min.

Jeigu Šarūnas Jasikevičius po trečios iš eilės nesėkmės Eurolygoje priverstas spręsti sudėtingiausius šio sezono uždavinius ir ieškoti jam pačiam dar nežinomų komandos resursų, tai Željko po pralaimėjimo „Chimki“ gali sau leisti prabangą nusišypsoti: nutrūkusi 12-os pralaimėjimų serija „Fenerbahče“ – šaltas dušas, neturintis įtakos Eurolygos turnyro lentelėje.

„Galiu tik pasveikinti ir „Banvit“, ir „Chimki“. Be abejo, norėtume laimėti visas rungtynes, tačiau tai krepšinis. Bet viskas yra gerai“, – po „Fenerbahče“ pratybų žurnalistams iš Lietuvos šypsojosi Ž. Obradovičius.