Žavioji laidos vedėja Sigita šį kartą pakvies kartu užsukti į Vilniaus oro uostą ir apie lėktuvus bei keliones pasikalbėti su charizmatiškuoju „Lietuvos ryto“ ekipos strategu Virginijumi Šeškumi. Atlapaširdis prieniškis atskleis, kur pirmą kartą skrido lėktuvu bei kokie nuotykiai užklupo automobiliu keliaujant į tolimąją Rusiją.

„Kai buvau jaunas tolimiausia kelionė buvo į Žemutinį Naugardą. Dviese pasikeisdami važiavome apie 1400 kilometrų. Vairavome „Audi“ „šimtinę“ 85-ų metų (1985 metų – red.), o antrą kartą važiavome su „Mazda“. Tą kelionę puikiai prisimenu, nes padarėme avariją, vertėmes ant stogo ir kelionė atgal į Lietuvą buvo labai sudėtinga. Langas buvo susikilęs, jame pasidarėme mažą skylutę ir per ją žiūrėjome kur važiuoti“, – atviravo V.Šeškus.

Treneris laidos metu turėjo puikią galimybę bent trumpam tapti lėktuvo kapitonu, tačiau pasak jo, šį darbą turi dirbti itin stiprių nervų žmonės.

„Tokį darbą gali dirbti tik labai šaltų nervų žmogus, nes esi atsakingas už visų keleivių gyvybę ir saugumą. Palikime tai profesionalams“, – teigė vilniečių strategas.

Virginijus Šeškus taip pat atviraus, kaip „nelegaliai“ skrido verslo klase bei kokiomis priemonėmis skrydžio baimę malšindavo jo draugas.

Laidoje taip pat išvysite reportažą, kuriame Lietuvos krepšinio federacijos teisėjų asociacijos prezidentas Kęstutis Pilipauskas pasakos, jog nuo šiol bus griežčiau vertinamas nepagarbus trenerių ir žaidėjų elgesys teisėjų atžvilgiu

„Šiuo metu yra per daug toleruojamas nepagarbus trenerių, žaidėjų elgesys teisėjų atžvilgiu. Primygtinai rekomenduota griežčiau vertinti tas neadekvačias, nepagarbias reakcijas į teisėjų sprendimus. Žinoma, klaidų visada pasitaiko, tačiau jos nėra tyčinės ar tendencingos, todėl reakcija į teisėjų sprendimus turėtų būti kitokia“, – teigė K.Pilipauskas.

Laidos pabaigoje – dovanos žiūrovams ir gražiausių gruodžio mėnesio epizodų dešimtukas. Prizininkų trejete išvysite galingą Arno Butkevičiaus dėjimą bei antroje vietoje įsitaisiusį Mindaugo Lukauskio perdavimą komandos draugui. Gražiausiu gruodžio mėnesio epizodu buvo pripažintas „Žalgirio“ gynėjo Tomo Dimšos blokas „Pieno žvaigždžių“ aukštaūgiui Alexanderiui Oriakhi.