Be trijų komandos lyderių: Remigijaus Čepulio (praėjusiame ture buvo diskvalifikuotas), Žygimanto Grigėno (susirgo plaučių uždegimu) ir Gražvydo Sereičiko (gydosi čiurnos traumą) rungtyniavusi Varėnos „Ūla“ dvikovą pradėjo tragiškai – 1:10.

Vėliau „Ūlos“ jaunimas šiek tiek atsipeikėjo ir jau dažniau sukurdavo pavojingų progų, tačiau sutriuškinimo išvengti nebepavyko.

VHC „Šviesą“ į pergalę vedė Valdas Drabavičius, įmetęs 9 įvarčius, Skirmantas Plėta pridėjo 8 (5 iš 7 m), Dovydas Kuodis – 4 įv.

„Ūlos“ gretose išsiskyrė po 5 įvarčius įmetę Donatas Lesnickas ir Deivas Eidukonis (3 iš 7 m), 4 pridėjo Kęstas Leikauskas.

„Mes neturėjome kito pasirinkimo, tad į aikštę leidome vien jaunimą. Jei sąžiningai, tikėjausi daugiau iš jaunimo. Apmaudu dėl tokio pralaimėjimo, tačiau, manu, kad tai bus nauda ateičiai. Jauni žaidėjai galėjo rungtyniauti ne 5-10 minučių, o po 45-50 minučių. Pamatėme, kokias žaidėjai daro klaidas ir bandysime tai ištaisyti. Jaunimui kautis su galinga „Šviesos“ komanda – itin naudinga patirtis. Mes šįkart praradome du taškus, tačiau, manau, kad ateityje atsigriebsime ir susirinksime dar tų taškų“, – iškart po rungtynių kalbėjo „Ūlos“ komandos treneris Rolandas Markinas.

Po šios pergalės VHC „Šviesa“ pakilo į pirmąją turnyro lentelės vietą (5 pergalės, 0 pralaimėjimų).